BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

Acum este Dum Mai 25, 2025 7:08 am

News News of Calea Creştină

Site map of Calea Creştină » Forum : Calea Creştină

Promovarea valorilor creştine

Proiectul Bluebeam (Unda Albastră)

Postaţi aici toţi ce ştiţi despre Proiectul Bluebeam - "PROJECT BLUEBEAM"

The GREATEST lie ever told to the human race. The New World Order can not happen before the evil try and implement the NEW WORLD RELIGION These are some of their plans and these are some of the t...

Cea mai mare minciuna ce-a fost spusă vreodată rasei umane. Noua Ordine Mondială nu poate să prea controlul înainte ca răul încearcă a implementa NOUA ...
Read more : Proiectul Bluebeam (Unda Albastră) | Vizualizări : 22123 | Răspunsuri : 10 | Forum : Discuţii libere

Christos Jertfă a dat Christos Jertfă a dat

Christos jertfă a dat!

Christos jertfă a dat, sângele Său vărsat,
Ca să fiu fericit, şi din morţi mântuit.
El şi-a jertfit viaţa Sa, laude-l inima,
El şi-a jertfit viaţa Sa, laude-l inima.

Locaşul Tatălui şi tronul Său ceresc,
Le-a lăsat şi-a venit, ca să fiu mântuit,
Pentru mine toate-a lăsat, dar eu Lui ce i-am dat?
Pentru mine toate-a lăsat, dar eu Lui ce i-am dat?

El mai mult suferi, decât eu pot ...
Read more : Christos Jertfă a dat | Vizualizări : 5609 | Răspunsuri : 3 | Forum : Tineret

Binecuvântare pentru tineri Binecuvântare pentru tineri

În trecut la bisericile ortodoxe şi nu numai, se obişnuia a se da binecuvântare specială pentru tinerii care erau căsătoriţi şi doreau a procrea un copil.

Aceasta era corect biblic în sensul că ar mai trebui să anunţe prezbiterii sau pe mai marele adunării despre intenţiile lor de aşi mări familia? :-?
Read more : Binecuvântare pentru tineri | Vizualizări : 11129 | Răspunsuri : 2 | Forum : Lucrări sfiinte.

Sănătate: Pate Vegetal ?

Ingrediente Pate "Vegetal" cu măsline verzi:

• ulei vegetal;
  • proteină soia;
  • măsline verzi;
  • apă;
  • sare iodată;
  • legume deshidratate (vegeta);

• agent de îngroşare Manitol (E421) – posibil să provoace alergii. Este interzis în mâncarea sugarilor putând provoca diaree şi disfuncţii renale. Poate provoca greaţă, vomă şi se regăseşte în produse cu conţinut redus în calorii.
  • polifosfat de sodiu (stabilizator folosit pentru tratarea ...
Read more : Sănătate: Pate Vegetal ? | Vizualizări : 12604 | Răspunsuri : 3 | Forum : Discuţii libere

"vor ura pe prostituata" Apocalipsa 17:16

Candva si aceasta profetie trebuie sa se implineasca:
15. Apoi mi-a zis: „Apele, pe care le-ai văzut, pe care stă curva, sunt noroade, gloate, neamuri şi limbi.
16. Cele zece coarne, pe care le-ai văzut, şi fiara, vor urî pe curvă, o vor pustii, şi o vor lăsa goală. Carnea i-o vor mânca, şi o vor arde cu foc.
17. Căci Dumnezeu le-a pus în inimă să-I aducă la îndeplinire planul Lui: să se învoiască ...
Read more : "vor ura pe prostituata" Apocalipsa 17:16 | Vizualizări : 20915 | Răspunsuri : 9 | Forum : Discuţii libere

Layout Tastatură Veche Layout Tastatură Veche

Am creat un pachet cu layout pentru tastatură cu diacritice sau accente româneşti pentru cei care au modele vechi proiectate pentru Windows 98 şi Windows XP.

Acesta va adăuga la Windows Xp Sp3, Vista sau Windows 7, la indicatorul de limbă "RO", opţiunea "Romanian - Română".

Download: ro_std_layout_keyb.zip
Read more : Layout Tastatură Veche | Vizualizări : 6007 | Răspunsuri : 2 | Forum : Hardware & Software

Radio-Tv Center

Am actualizat secţiunea Radio Center adică pagina 16 din portal, dacă apar probleme cu secţiunea respectivă postaţi aici.

Rog moderatorii să testeze dacă se pot adăuga posturi tv sau radio (creştine).
Read more : Radio-Tv Center | Vizualizări : 13157 | Răspunsuri : 3 | Forum : Portalul nostru

Controversa Sionului

Controversa Sionului

Douglas Reed

Titlul cartii este luat din Biblie, editia King James's din 1611, Isaia 34:8 "For it is the day of the Lord's vengeance, and the year of the recompences for the controversy of Zion" (Caci a sosit ziua razbunarii Domnului si anul rasplatirii controversei Sionului". Acest verset constituie motto-ul cartii. În editia din 1752 a Bibliei de la Douais-Rheims, versetul este: "For it is the day of the vengeance of the ...
Read more : Controversa Sionului | Vizualizări : 13251 | Răspunsuri : 9 | Forum : Israeiţii şi Iudeea

botezul pentru morţi

ce este botezul "pentru cei mor?i"?

1 Corinteni 15:29  Altfel, ce ar face cei ce se botează pentru cei morţi? Dacă nu înviază morţii nicidecum, de ce se mai botează ei pentru cei morţi?
Read more : botezul pentru morţi | Vizualizări : 11437 | Răspunsuri : 2 | Forum : Lucrări sfiinte.

Ce spurcă pe om ? Ce spurcă pe om ?

Am vrut să mănânc ceva azi şi după ce am muşcat am observat că era mucegăit în interior, deşi nu mirosa a stricat, imediat am scuipat.

Ce spurcă pe om?

În primul secol sistemul rabinic a făcut ca tot ce era în palestina să fie curat, deoarece nu existau "bombele" popoarelor păgâne aşa cum există astăzi la noi, iar alimentele erau toate naturale şi consumate imediat.

În perioada de la Solomon la apariţia sistemului rabinic, ...
Read more : Ce spurcă pe om ? | Vizualizări : 3886 | Răspunsuri : 1 | Forum : Experienţe

Autentificare  •  Înregistrare

Statistici

Total mesaje 4669 • Total subiecte 421 • Total membri 120