BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

Acum este Dum Apr 06, 2025 9:00 am

News News of Calea Creştină

Site map of Calea Creştină » Forum : Calea Creştină

Promovarea valorilor creştine

Benzoatul de sodiu - E211

Am tradus un articol pe wiki: http://ro.wikipedia.org/wiki/Benzoat_de_sodiu

Versiunea printabilă: aici.

Download: Benzoat_de_Sodiu.pdf
Read more : Benzoatul de sodiu - E211 | Vizualizări : 10570 | Răspunsuri : 3 | Forum : Discuţii libere

K'dosh K'dosh K'dosh Adon'i Elohe'mu Yah'we She'va'ot K'dosh K'dosh K'dosh Adon'i Elohe'mu Yah'we She'va'ot

Kadosh Adonai Elohim (Apocalipsa ???? 4:8)

Kadosh kadosh kadosh
Kadosh kadosh kadosh
???? (Yahweh) Elohim tz'va'ot
???? (Yahweh) Elohim tz'va'ot

x2

R:
Asher hayah
V'hoveh v'yavo
Asher hayah
V'hoveh v'yavo

x2

Sfânt', Sfânt', Sfânt'
Sfânt', Sfânt', Sfânt'
Iah'we al oştililor (Atot'ţiitorul),
Iah'we al oştililor

x2

R:
Asher hayah
V'hoveh v'yavo
Asher hayah
V'hoveh v'yavo

x2

Cel care era şi Cel care este
Şi Cel care va veni
Cel care era şi Cel care este
Şi ...
Read more : K'dosh K'dosh K'dosh Adon'i Elohe'mu Yah'we She'va'ot | Vizualizări : 6579 | Răspunsuri : 3 | Forum : Tineret

Alfa Omega Tv

Alfa Omega
Read more : Alfa Omega Tv | Vizualizări : 13243 | Răspunsuri : 5 | Forum : Discuţii libere

Porc cu chip de maimuţă.

În China s-a născut un porc cu chip asemănător cu omul încrucişat cu porc, sau asemănător cu o maimuţă.

http://netvm.blogspot.com/2008/08/porcu ... maimu.html
Read more : Porc cu chip de maimuţă. | Vizualizări : 10227 | Răspunsuri : 3 | Forum : Discuţii libere

The Eternal Jew

Un documentar despre evrei realizat de Nazisti si interzis in mai multe tari,
deocamdata fara subtitrare

target="_blank">http://video.google.com/videoplay?docid=-6229070629122885245&ei=yNhdSaXWB5eg2wLho8xC&q=The+Eternal+Jew>
Read more : The Eternal Jew | Vizualizări : 13769 | Răspunsuri : 4 | Forum : Orice Subiect

Încheierea harului şi apariţia Distrugătorului

„Încheierea harului şi apariţia Distrugătorului” (Apocalipsa 13:7-8)

“ Şi i s-a dat să* lupte împotriva sfinţilor şi să-i învingă; şi i s-a dat autoritate peste** orice seminţie şi popor şi limbă şi naţiune; şi i se vor închina toţi aceia care locuiesc pe pământ, al căror nume nu a fost scris* de la** întemeierea lumii în cartea vieţii Mielului celui înjunghiat. ” (TRADUCERE LITERALĂ NOUĂ - 2001)

“ I s'a dat să facă război cu ...
Read more : Încheierea harului şi apariţia Distrugătorului | Vizualizări : 4825 | Răspunsuri : 1 | Forum : Profeţii

Atacuri maleicioase cu conţinut pentru adulţi pe youtube Atacuri maleicioase cu conţinut pentru adulţi pe youtube

Atacuri maleicioase cu conţinut pentru adulţi pe youtube

YouTube folosit în atacuri maleicioase

Fii precaut data viitoare când faci click pe un link al unui videoclip YouTube care suspect că ar avea conţinut pentru adulţi sau de altă natură - care poate fi de nedorit pentru unii (cititori) - ca acesta poate fi de bine deghizat al malware-ului.

Unele breşe de securitate au dat avertisment după ce s-a descoperit un nou tip de malware care ...
Read more : Atacuri maleicioase cu conţinut pentru adulţi pe youtube | Vizualizări : 5758 | Răspunsuri : 1 | Forum : Alte Religii

cerul şi pământul vor arde

Dragi forumişti ce părere aveţi de următoarele versete:

Matei 24:35 Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
Marcu 13:31 Cerul şi pămîntul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
Luca 21:33 Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.

2 Petru 3:10 Ziua Domnului însă va veni ca un hoţ. În ziua aceea, cerurile vor trece cu troznet, trupurile cereşti se vor topi de mare căldură, şi ...
Read more : cerul şi pământul vor arde | Vizualizări : 13216 | Răspunsuri : 4 | Forum : Orice Subiect

Creatorul

Un film documentar interesant pentru cei care cerceteaza liber, neconditionat, fara prejudecati...
Deocamdata fara subtitrare

The Creator Part 1 of 5

The Creator Part 2 of 5

The Creator Part 3 of 5

The Creator Part 4 of 5

The Creator Part 5 of 5

Read more : Creatorul | Vizualizări : 7345 | Răspunsuri : 1 | Forum : Alte Religii

Trinitatea Hindu - în forma originală Trinitatea Hindu - în forma originală

Trinitatea a fost adoptă în sec. III în creştinism dar în forma ei originală a supravieţuit în India, Trinitatea Hindu din Imperiul Mediei şi Persiei (Medo-Persan).

Eu nu am crezut nici odată în teologia trinitariană nici chiar în perioada când nu eram creştin botezat ci doar formal şi practicam meditaţia şi levitaţia (în perioada de început a liceului când am studiat religiile lumii).

În afară de omul sfânt în trinitate primele persoane sunt:

?? ...
Read more : Trinitatea Hindu - în forma originală | Vizualizări : 5705 | Răspunsuri : 1 | Forum : Alte Religii

Autentificare  •  Înregistrare

Statistici

Total mesaje 4669 • Total subiecte 421 • Total membri 120