bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Acum este Dum Mai 25, 2025 11:57 am

News News of Calea Creştină

Site map of Calea Creştină » Forum : Calea Creştină

Promovarea valorilor creştine

Mustul şi vinurile lipezite sau tari

Porunca în vechime era: “Împreună cu cel dintâi miel, să aduci a zecea parte dintr-o efă de floare de făină, frământată într-un sfert de hin de untdelemn de măsline fără drojdie şi o jertfă de băutură de un sfert de hin de vin.” (Exodul 29:40; Leviticul 23:13)
Porunca divină interzicea prezenţa drojdiei cu ocazia aducerii jertfelor. Drojdia se obţine prin fermentarea mustului când acesta se depune pe fund iar vinul limpezit sus.
Domnul Isus a ...
Read more : Mustul şi vinurile lipezite sau tari | Vizualizări : 4948 | Răspunsuri : 1 | Forum : Confesiuni Neoprotestante

'Adoniy-beh'-zek - Domnul meu Fulgerător 'Adoniy-beh'-zek - Domnul meu Fulgerător

Am citit pe un blog un titlu ciudat, Adoni-Bezeq and the seventy thumbless kings adică "Domnul meu Fulgerător şi cei şaptezeci de regi buclucaşi".

Autorul spune că titlul poate părea aprope o zicală pentru adormit copilaşi. El a decis ca un semestru din an să interacţioneze cu limba ebraică dup ce a avut momente bune cu greaca şi arameica. :)

Este curios că s-a gândit la aşa ...
Read more : 'Adoniy-beh'-zek - Domnul meu Fulgerător | Vizualizări : 5412 | Răspunsuri : 1 | Forum : Hebrew Forum

Binecuvântare :: Blessings!

Dacă azi te-ai trezit cu forţă
şi fără suferinţă…
…eşti mai binecuvântat decât mulţi alţii.

Dacă niciodată n-ai cunoscut pericolele războiului, singurătatea închisorii, foamea…
…eşti mai presus de 500 de milioane
de persoane din lume.

Dacă poţi merge la biserică, întrunire, la Templu sau să-ţi urmezi credinţa fără a fi persecutat…
… eşti mai binecuvântat decât multe milioane de persoane de pe această planetă.

Dacă nevoile tale de bază sunt acoperite...
…eşti mai bogat ...
Read more : Binecuvântare :: Blessings! | Vizualizări : 4476 | Răspunsuri : 1 | Forum : Tineret

Postul şi tentativa de Ispitire lui Isus Christos

Am auzit săptămâna trecută la o predică (la o adunare/strângere de rugăciune) cum că Domnul Iesous ar fi fost ispitit de Diavol imediat când a fost fus de Duhu' în pustie. Cum aţi înţeles voi din Evanghelii, a fost ispitit la începutul perioadei postului ori la sfârşit ?
Read more : Postul şi tentativa de Ispitire lui Isus Christos | Vizualizări : 9218 | Răspunsuri : 1 | Forum : Lucrări sfiinte.

Crăciunul

Protestanţii ţin crăciunul şi care din ei ?

Când s-a născut Mesia conform Bibliei. Unii cred că s-a născut primăvara în preajma paştelui la care s-a urcat cu familia şi ucencii în fiecare an. Alţii că s-a născut iarna în preajma Sărbătorii Hanuka, sau Sărbătoarea Innoirii Templului, în creştinism şi mesianism a Templului Trupului Domnului. Dar mai sunt încă două date susţinute de mesianici de celelate două sărbatori care ţin 8 zile cum este Sărbătoarea ...
Read more : Crăciunul | Vizualizări : 6915 | Răspunsuri : 1 | Forum : Confesiuni Protestante

Mai multă azimă?

Cei mici au nevoie de mai multă harnă decât cei mai mari ... În viaţa de credinţă e la fel...

Mah şalomka = Totul e bine? (Cum Eşti?, Ce mai faci?)

Şalom = Bine! (sau Bună! ... Ziua, Seara, s.a.)

----

Şalom! = Pace!

Şalom Adonai! = Pacea Domnului Nostru!

Acestea nu sunt folsite de evreii mozaici şi defapt nici de mesianici prima dată când vorbeşti cu cineva, deoarece nu e potrivit să îi ...
Read more : Mai multă azimă? | Vizualizări : 6542 | Răspunsuri : 1 | Forum : Hebrew Forum

PENTRU CINE A MURIT CHRISTOS ?

Iată o întrebare care după părerea mea ar trebui să provoace !

Deci ce răspundeţi ?

PENTRU CINE A MURIT CHRISTOS ?
Read more : PENTRU CINE A MURIT CHRISTOS ? | Vizualizări : 27628 | Răspunsuri : 14 | Forum : Discuţii libere

Daniel cap. 9

Dan 9:1 ????? ??? ??????? ???????????? ???? ??? ???? ???? ?? ????? ???????
Dan 9:2 ????? ??? ????? ??? ????? ????? ?????? ???? ?????? ???? ??? ???????? ???????? ????? ?????? ?????? ??????? ?????? ?????
Dan 9:3 ????? ?????? ??????? ?????? ????? ???? ???????? ???? ???? ?????
Dan 9:4 ??????? ????? ???? ?????? ????? ??? ???? ??? ????? ?????? ???? ????? ????? ?????? ??????? ???????
Dan 9:5 ????? ?????? ???????? ?????? ???? ?????? ??????????
Dan 9:6 ...
Read more : Daniel cap. 9 | Vizualizări : 4809 | Răspunsuri : 1 | Forum : Numele lui Dumnezeu

Autentificare  •  Înregistrare

Statistici

Total mesaje 4669 • Total subiecte 421 • Total membri 120