BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Acum este Lun Apr 07, 2025 3:14 am

News News of Calea Creştină

Site map of Calea Creştină » Forum : Calea Creştină

Promovarea valorilor creştine

Halelluiah-Agnus-Dei - Aleluia' Mielul Celui Sfânt

Halelluiah-Agnus-Dei - Aleluia' Mielul Celui Sfânt

Aleluia, Aleluia, Domnul nostru domneşte în veci. Aleluia, Haleluiah, Domnul nostru domneşte în veci.

Aleluia!

Refren [Tu eşti sfânt, eşti sfânt. Domnul nostru din ceruri. x2

Amin.

Acorduri la: Link.
Read more : Halelluiah-Agnus-Dei - Aleluia' Mielul Celui Sfânt | Vizualizări : 3786 | Răspunsuri : 1 | Forum : Tineret

Hi! Sunt jio

Hi!.. Sunt jio ... Ma numesc Ursache George ..sunt din Piatra Neamt(Romania) .. am 16 ani .. sunt nascut pe 2 octombrie 1992 .. nu am copii :)) si nu sunt casatorit ..sunt cresin dupa evanghelie .. imi place sa cant la chitara si sa-L slvaesc pe Dumnezeu .
Daca intrati pe mIRC ma gasiti pe canalul #Biblia :D ...
Read more : Hi! Sunt jio | Vizualizări : 5583 | Răspunsuri : 3 | Forum : Cine sunt? Who I'm?

Sunt Bamse

Sunt Bamse din jud:Hunedoara Romania,am 22 de ani,stare civila:Necasatorit,nu am copii,nu am obligatii:)..il cunosc pe Dumnezeu din anul 2005 si ma bucur sa fiu la partasie cu voie pe acest forum,sper sa avem discutii interesante impreuna..Fiti bimecuvantati!
Read more : Sunt Bamse | Vizualizări : 5129 | Răspunsuri : 2 | Forum : Cine sunt? Who I'm?

Buna...Sunt Zack !!!

Proverbe 3:6 -Recunoaste-L in toate caile tale, si El iti va netezi cararile.

Iubesc foarte mult acest verset...ma intareste si imi asigura pasii...voua nu?...

Ma numesc Turenschi C. Daniel. Momentan locuiesc in Italia, cu familia mea: Monica si Robert...

imi place foarte mult si acest site si forumurile..sper sa dezbatem multe lucruri si nu numai..Domnul ISUS sa va Binecuvinteze...
Read more : Buna...Sunt Zack !!! | Vizualizări : 5736 | Răspunsuri : 3 | Forum : Cine sunt? Who I'm?

Rugăminte

Rog utilizatorii care s-au înscris acuma recent să scrie câte ceva despre ei; de exemplu ce vârtă au dacă sunt căsătoriţi, dacă au copii, dacă sunt din ţară sau diasporă, s.a. >:D<
Read more : Rugăminte | Vizualizări : 7330 | Răspunsuri : 5 | Forum : Cine sunt? Who I'm?

Iesous CHristos THeou (h) Uios Soter

IXOUS - The Fish
Jesus Christ, Son of God, Saviour
You see the symbol of the fish all the time on the rear of cars, trucks, briefcases, lapel pins, entrances to houses, logos on businesses, etc. Often the symbol contains five Greek letters, IXOUS (?????). It is pronounced “ichthus” or "ichthys." What does the fish represent?

Because of intense persecution of believers in the early church, when two complete strangers met they would enter into ...
Read more : Iesous CHristos THeou (h) Uios Soter | Vizualizări : 6133 | Răspunsuri : 1 | Forum : Discuţii Diverse

Loose Change 911: An American Coup (Full Documentary)

Dylan Avery San Diego, CA, 92109

Loose Change 9/11 "O Cupă Americană" Scris de Dylan Avery

Narat de Daniel Sunjata

Link

http://www.loosechange911.com/

Ataşată Subtitrare în Limba Română tradusă din subscript cu Google.
Read more : Loose Change 911: An American Coup (Full Documentary) | Vizualizări : 34430 | Răspunsuri : 2 | Forum : Discuţii Diverse

Sistemul politic şi Religios

Revenim din nou la aceasi logica circulara iudaica ? :)

Si crestinismul tot o inventie este la fel ca si iudaismul !
In crestinism iudeii au vazut cea mai buna oportunitate pentru a-si extinde sfera
lor de influneta la natiuni, religia lor era in declin asa incat crestinismul a insemnat
trecerea de la un sistem religios legalist(sistemul iudaic) la un sistem religios liberalist(crestinismul)
bazat pe conceptia istorica ...
Read more : Sistemul politic şi Religios | Vizualizări : 6962 | Răspunsuri : 3 | Forum : Alte Religii

Mărturia Rabinului Mesianic

Read more : Mărturia Rabinului Mesianic | Vizualizări : 5808 | Răspunsuri : 3 | Forum : Israeiţii şi Iudeea

Persecution of Messianic Jews in Arad, Israel

Persecution of Messianic Movement in Arad, Israel

Read more : Persecution of Messianic Jews in Arad, Israel | Vizualizări : 6532 | Răspunsuri : 1 | Forum : Anunţuri

Autentificare  •  Înregistrare

Statistici

Total mesaje 4669 • Total subiecte 421 • Total membri 120