BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

Acum este Lun Apr 07, 2025 12:15 am

News News of Calea Creştină

Site map of Calea Creştină » Forum : Calea Creştină

Promovarea valorilor creştine

Cai Blonzi sau Murgi

O familie de lângă cartierul unde stau eu a crescut cai de rasă. Ei erau cai uriaşi cu păr galben sau blond strălucitor, m-ar interesa dacă ştie cineva din ce rasă fac parte aceşti cai.

Am găsit câteva poze cu cai care seamănă:

Imagine

Imagine

Imagine

Cal gălbui complet:

Imagine

Cal cu culori mixte din aceiaşi rasă:

Imagine
Imagine

Zaharia 1:8-11 
8 M-am uitat noaptea, şi iată că un om era călare pe un cal ...
Read more : Cai Blonzi sau Murgi | Vizualizări : 11215 | Răspunsuri : 3 | Forum : Discuţii libere

Lasă cântecul liber

Lasă cântecul liber

Refren: Lasă cântecul liber să zboare spre cer
Lasă las pe Isus să rupă lanţul de fier
Lasă inima să se înalţe spre El
Veşnicia mereu va trăi în cântece.

Tu eşti un etern răsărit
Tu-mi dai viaţă fără sfârşit
Chipul Tău se-oglindeşte pe-ntregul Pământ
Tot ce-ai creat, slava Ta înălţând.
Cei ce azi vin la Tine vor primi dragostea
De aceea mereu voi cânta :

2x Refren

Tu eşti Adevărul ...
Read more : Lasă cântecul liber | Vizualizări : 17721 | Răspunsuri : 4 | Forum : Tineret

Pildele Domnului Isus au exitat înainte ?

Noi la Arad ne-am pus această întrebare în urmă cu câţiva ani în urmă, în momentul când am citit materile unde s-a arătat că unele din parabolele din evanghelii au exitat şi au circulat prin popor în perioada respectivă într-o formă mai mult sau mai puţin asemănătoare cu cea în care au fost scrise.

Am auzit acum vreo 3 ani cum că şi la Quaram am fi fost descoperită o pildă care are puncte comune ...
Read more : Pildele Domnului Isus au exitat înainte ? | Vizualizări : 13043 | Răspunsuri : 9 | Forum : BIBLIA

Osana, Vrednic esti

"Osana, Vrednic esti"

(Isaia 9:6)

-1-
/ : Vrednic eşti de cinste
Şi închinare
Ridicăm mâinile noastre
Înălţăm numele tău

/ : Ce mare eşti
Şi ce mari minuni faci tu
Şi ca tine altul nu-i

-2-
Vrem să spunem lumii
Despre tine
Căci prin moartea ta pe cruce
Tuturor ai arătat
Căci tu eşti Domn
Tu eşti Domn cu adevărat
Şi păcatul ne-ai iertat

-3-
Plec genunchii în faţa ta
Slavei tale
Tu ...
Read more : Osana, Vrednic esti | Vizualizări : 4159 | Răspunsuri : 2 | Forum : Tineret

El vine iar

El vine iar (Isaia 40:3)

Trăim vremi de har ca Ilie,
Cuvântul divin proclamând,
Trăim iar în vremea lui Moise,
profetul,
Neprihănire primind.
Deşi zi de zi încercări vin
E foame, întuneric, război,
Rămânem un glas care strigă-n
pustie:
“Pregătiţi calea Domnului Sfânt”!
El vine iar
Peste nori păşind,
Trâmbiţe vestesc
Un soare strălucind.
Să-l slăvim
E al îndurări an,
Din Sion El ne-a mântuit!
Sunt zilele lui Ezechiel,
Când oasele prind viaţă iar. ...
Read more : El vine iar | Vizualizări : 3254 | Răspunsuri : 1 | Forum : Tineret

Perşii şi asirienii

Perşii care au cucerit Babilonul au încercat să cucerească şi pe geţi însă nu au avut aşa mare succes, Cirus a fost decapitat şi locul său a fost luat de Darius care nici el nu a avut succes.

În filmuleţ se spune şi numele Căpeteniilor Îngereşti ale Persiei şi Traciei care sunt menţionaţi ca "zéi". :))

După ce am văzut acest documentar istoric am început să ...
Read more : Perşii şi asirienii | Vizualizări : 4604 | Răspunsuri : 2 | Forum : Discuţii Diverse

Sulurile de la Marea Moartă

Propun să postăm în acest topic articole despre sulurile de la Marea Moartă.
Read more : Sulurile de la Marea Moartă | Vizualizări : 7669 | Răspunsuri : 2 | Forum : Discuţii libere

Relatia spatiu-timp

Cum am mai aratat, savantii spun ca daca un astronaut ar calatori cu o viteza mare in spatiu (apropiata de viteza luminii) si peste cativa ani s-ar intoarce pe Pamant, el ar fi mai tanar, ca atunci cand ar fi ramas pe Pamant. Deci daca ar fi doi frati gemeni si unul ar calatori in spatiu cativa ani, la intoarcere el ar fi mai tanar ca si fratele sau geaman care a ramas pe pamant. ...
Read more : Relatia spatiu-timp | Vizualizări : 15261 | Răspunsuri : 9 | Forum : Discuţii libere

Logica preoţilor din vechime

Domnul consideră spurcat neamul Israelit din cauza logicii greşite a preoţilor care nu acceptă ca printr-un om sfânt să fie declarat tot poporul sfânt dar acceptă ca printr-un om spurcat să fie tot poporul spurcat:

Hagai 2:10-14 scrie:În a douăzeci şi patra zi a lunii a noua, în anul al doilea al lui Dariu, cuvântul Domnului a vorbit prin prorocul Hagai, astfel:
„Aşa vorbeşte Domnul oştirilor: „Pune preoţilor următoarea întrebare asupra Legii:
„Dacă poartă cineva ...
Read more : Logica preoţilor din vechime | Vizualizări : 7761 | Răspunsuri : 1 | Forum : Lucrări sfiinte.

Vechiul Babilon astăzi Irak

În acest topic propun să postăm materile sau articole legate de Babilonul antic.

Se poate vedea prin satelit locul unde era înainte Turnul Babel iar apoi după reconstrucţie templul din Babilon dedicat dumnezeului Marduk:

Imagine

Linkuri:

http://en.wikipedia.org/wiki/Etemenanki
http://en.wikipedia.org/wiki/Tower_of_Babel

Probabil cărămizile au fost luate ca material de construcţii ele fiiavând calităţi deosebite.

Mai la Nord se vede că tentativa lui Sadam de a recontrui ...
Read more : Vechiul Babilon astăzi Irak | Vizualizări : 8284 | Răspunsuri : 1 | Forum : Discuţii libere

Autentificare  •  Înregistrare

Statistici

Total mesaje 4669 • Total subiecte 421 • Total membri 120