BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Acum este Lun Apr 07, 2025 2:05 am

News News of Calea Creştină

Site map of Calea Creştină » Forum : Calea Creştină

Promovarea valorilor creştine

Arad-ul Vechi

Tel Arad (ebraică: ?? ???) sau "vechiul" Arad este situat la vest de Marea Moartă, aproximativ 10 km vest de Arad-ul moder care este al doilea oraş din Israel, într-o zonă de munte, inconjurata de dâre, care este cunoscut ca Arad Becken. Site-ul este împărţit într-o aşezare mică şi o un deal mai înalt unde este singura vreodată descoperită "Casă a lui Iahve" de pe teritoriul lui Israel.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tel_Arad ...
Read more : Arad-ul Vechi | Vizualizări : 4834 | Răspunsuri : 1 | Forum : Israeiţii şi Iudeea

Mormoni -vs- Israeliţi Negri

Doi mormoni încercând să convingă pe un afro-american israelit să accepte învăţăturile profetului Joseph Smith :?

Două grupări extremiste sin SUA, pe de o parte mormonii care spun că biserica la respins pe Isus Christos şi ei au primit o evanghelie nouă, iar pe de altă parte negrii israeliţi, sau "Casa lui David" cum îşi spun ei.

Este interesant că şi ei folosesc ca simbol steaua lui ...
Read more : Mormoni -vs- Israeliţi Negri | Vizualizări : 6564 | Răspunsuri : 2 | Forum : Alte Religii

Triburile pierdute ale lui Israel

Introducere (Isaia, Zahria, Ezechiel 36)

'Afghanistan' is a hebrew name to 'Khorasan'

Afghans=Pashtuns=Lost tribe of Israel1

Afghans=Pashtuns=Lost tribe of Israel2

Afghans=Pashtuns=Lost tribe of Israel3

Afghans=Pashtuns=Lost tribe of Israel4

Afghans=Pashtuns=Lost tribe of Israel5

Afghans=Pashtuns=Lost tribe of Israel6

Read more : Triburile pierdute ale lui Israel | Vizualizări : 9681 | Răspunsuri : 9 | Forum : Israeiţii şi Iudeea

Originalul vs Replica arcei lui Noe

S-a contruit o replică a arcei lui Noe în miniatură, ca semn al speranţei, aproape de Muntele Ararat unde s-a descoperit într-un gheţar arca originală.

Read more : Originalul vs Replica arcei lui Noe | Vizualizări : 12004 | Răspunsuri : 4 | Forum : Discuţii libere

Cantari de lauda

"Laudati-L pe Yah! Caci este frumos sa cantam laude Dumnezeului nostru, caci este placut si se cuvine sa-L laudam!" Psalmul 147:1
(Nu am scris forma "Laudati pe Domnul!" deoarece aici este forma "Hallelu Yah!" in original si nu "Hallelu Adonai", care este "Laudati pe Domnul!")
"Vrednic este Mielul, care a fost injunghiat, sa primeasca putere, bogatie, intelepciune, tarie, cinste, slava si binecuvantare!" Apocalipsa 5:12
Propun sa postam aici cantari de lauda adresate Dumnezeului si Tatalui ...
Read more : Cantari de lauda | Vizualizări : 3978 | Răspunsuri : 1 | Forum : Tineret

Iesirea din Egipt Iesirea din Egipt

Salutari de pace si har!
Propun sa discutam aici despre iesirea (exodul) lui Israel din Egipt.
Read more : Iesirea din Egipt | Vizualizări : 35986 | Răspunsuri : 44 | Forum : Israeiţii şi Iudeea

THE LORD'S PRAYER - Tatăl Nostru

Rugăciunea Tatăl Nostru în Ebraică:

Idish?
Ahba Nawa Shaba Shamayam Qadash
Hayah Shamka Yahawah Malakwath Ka
Thabaah Ratazahka Hayah Ishah
Baah Rataza Kawa Hayah Ba Shamayam
Nathan Lanawa Lachaam Kal Yawam
Wasa Lach Lanawa Chaa wab Wathnawa
Kasalach nawa Chaawab wath Yanawa
Walaah Thaba Yaahnawa Bana Sayawan
Ahbal Hawa Shinawa Mayan Ri Kaya Laka
Ha Malakwath Waha Ahla Waha Thapa
Ahrath Lai Walam Yam. Ahman!

Aramaic:

Aevuo·ne đe·ve·shameia<br>
Net·Qeđesh Shema·ka .<br>
Ṭy·etae ...
Read more : THE LORD'S PRAYER - Tatăl Nostru | Vizualizări : 37098 | Răspunsuri : 30 | Forum : Numele lui Dumnezeu

Iudea şi Samaria în prezent

innoire scrie:As dori sa verificam daca e tradus corect Zaharia 14:14
Pastorul Karoli Gaspar a tradus asa>
"Chiar si Iuda va lupta impotriva Ierusalimului"
Vreau sa vedem daca e buna traducerea

Banca de Vest (arabă: ????? ???????, ad-?iffä l-Garbiyä, ebraică: ???? ???????, Hagadah Hamaaravit), de asemenea, menţionate în Israel ca "Judea şi Samaria", este o enclavizate de pe teritoriul Băncii de Vest al Râului Iordan în Orientul Mijlociu. La vest, nord, sud şi vest Banca are ...
Read more : Iudea şi Samaria în prezent | Vizualizări : 5493 | Răspunsuri : 2 | Forum : Israeiţii şi Iudeea

Albinele şi problemele de mediu

Am citit pe un blog ca multe colonii de albine mor in mod misterios.
O posibila explicatie ar fi telefoanele mobile care bruiaza sistemul natural folosit de albine.
Ce stiti pe aceasta tema???
Ms
Read more : Albinele şi problemele de mediu | Vizualizări : 24879 | Răspunsuri : 17 | Forum : Discuţii libere

Ezechiel 37

Ezechiel 37:1  mâna Domnului a venit peste mine, şi m-a luat în Duhul Domnului, şi m-a pus în mijlocul unei văi pline de oase.
2  M-a făcut să trec pe lângă ele, de jur împrejur, şi iată că erau foarte multe pe faţa văiei, şi erau uscate de tot.
3  El mi-a zis: „Fiul omului, vor putea oare oasele acestea să învieze?” Eu am răspuns: „Doamne, Dumnezeule, tu ştii lucrul acesta!”
4  El mi-a zis: ...
Read more : Ezechiel 37 | Vizualizări : 9242 | Răspunsuri : 8 | Forum : Profeţii

Autentificare  •  Înregistrare

Statistici

Total mesaje 4669 • Total subiecte 421 • Total membri 120