BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Acum este Joi Apr 17, 2025 7:04 pm

News News of Calea Creştină

Site map of Calea Creştină » Forum : Calea Creştină

Promovarea valorilor creştine

Hramurile bisericilor

Cine se pricepe ca calculatoare poate compara stuctura hramurilor bisericilor adică căpeteniile, stăpâniile şi domeniile ca nişte subdirectori iar pe Christos şi Satana ca pe nişte directori în funcţie la cine dă slavă fiecare subdirector. Practic noi care am renunţat la altă denumire în afară de creştini am rupt orice legământ cu aceste "hramuri" ca să avem Domn doar pe Christos aşa cum aveau Apostolii Domnului şi primii creştini.
Ce credeţi o să se ajungă ...
Read more : Hramurile bisericilor | Vizualizări : 9526 | Răspunsuri : 2 | Forum : Doctrina mântuirii

STORM FROM MUSIC INSTRUCTOR

STORM FROM MUSIC INSTRUCTOR

Eugene Blade, Storm, Amigo, Chris, Bee-Low, Ali B. and Rob

Read more : STORM FROM MUSIC INSTRUCTOR | Vizualizări : 7554 | Răspunsuri : 2 | Forum : Discuţii libere

Atacuri la persoană

Dragi Forumişti...........este trist că un forum de discuţii se transformă în forum de ceartă şi de acuze...chiar jigniri............ :cry:

Cu toate avantajele forumului.........mi se confirmă concluzia la care am ajuns că prin forumuri se ajunge la:

1Timotei 6:3  Dacă învaţă cineva pe oameni învăţătură deosebită şi nu se ţine de cuvintele sănătoase ale Domnului nostru Isus Hristos şi de învăţătura care duce la evlavie, ...
Read more : Atacuri la persoană | Vizualizări : 13150 | Răspunsuri : 5 | Forum : Portalul nostru

[Florin] Vis 2002

Vis 2002

Context: Cam în anul 2000 am rupt legătura cu martorii lui Iehova cu care studiasem după care l-am ajutat pe un frate, Alin, ca să scrie literatură deoarece el nu avea calculator şi eu aveam. Acest vis l-am avut în anul 2002 cam în perioada când am terminat facultatea şi eram între două locuri de muncă. Este un vis la care mă gândesc încă din când în când. Atunci încă nu eram ...
Read more : [Florin] Vis 2002 | Vizualizări : 5101 | Răspunsuri : 4 | Forum : Experienţe

Orirea naşterii de copii

Am observat d.p.d.v duhovnicesc tot mai multe cazuri în care o familie s-au o femeie necăsătorită au oprit naşterea naturală de copii şi de fiecare dată o bandă de duhuri rele au urmărit-o tot ce face. În alte familii soţii au hotărât împreună să amâne naşterea de copii folosind diferite metode mai mult sau mai puţin medicale. Acest fenomen este mai răspândit în ţările unde sărăcia este mai răspândită şi nu sunt aşa multe condiţii. ...
Read more : Orirea naşterii de copii | Vizualizări : 14180 | Răspunsuri : 2 | Forum : Orice Subiect

sunt batranu

marturia mea extrasa din cartea proprie:

M-am născut în 1937 într-o familie de ţărani credincioşi Catolici (România), Com. Buciumi Jud. Sălaj. Când eram de 5-6 ani, părinţii mei au părăsit biserica catolică şi s-au alăturat câtorva familii de credincioşi Baptişti, care cu puţin timp înainte părăsise şi ei biserica catolică şi se numeau şi erau pocăiţi.
În timpul acela era o mare ruşine să te pocăieşti. Oamenii îşi băteau joc de pocăiţi şi unii îşi ...
Read more : sunt batranu | Vizualizări : 3879 | Răspunsuri : 1 | Forum : Cine sunt? Who I'm?

Religia se dobândeşte prin naştere?

În lume sunt foarte multe religii din care cele mai mari sunt budismul, creştinismul şi islamul şi mai sunt şi iudaismul şi aletele mai mici. Acest subiect nu a fost dezbătut pe acest forum încă dacă religia cuiva se moşteneşte.

De exemplu dacă într-o familie de religie creştină se naşte un copil este considerat automat ca făcând parte din religia creştină urmând când creşte să hotărească din care confesiune să facă parte şi unde să ...
Read more : Religia se dobândeşte prin naştere? | Vizualizări : 5621 | Răspunsuri : 2 | Forum : Discuţii libere

Diferenţă între daruri şi roadă?

Care este diferenţa între darurile Duhului Sfânt şi roada Duhului Sfânt?

Având în vedere că credinţa este şi roadă şi dar?
Read more : Diferenţă între daruri şi roadă? | Vizualizări : 7946 | Răspunsuri : 1 | Forum : Darurile Sfântului Duh

Roada Duhului Sfânt

Întrebare, ce este Roada Duhului Sfânt?

Posibile răspunsuri:

1) roada, fructul sau efectul direct al prezenţei şi lucrării Duhului în credincios?
2) rezultatul indirect al lucrării Duhului, adică un carcter (personalitate) schimbat, în urma lucrării duhului?
3)Ambele de mai sus?
4) Altă variantă?
Read more : Roada Duhului Sfânt | Vizualizări : 8839 | Răspunsuri : 1 | Forum : Orice Subiect

Windows Xp Sp3

Deja din Decembrie Microsoft a tot lansat versiuni Release Canditate pentru Windows Xp Service Pack 3.

Odată cu apariţia acestor RC-uri au venit prin automatic Updates şi patchuri care să facă compatilele DLL-urile (Librăiile Dinamice) de la SP2 cu SP3 iar trecerea să nu fie observată de userii care au calculatoare decente.

Din păcate în România mai există calculatoare cu memorie mai mică de 500 MB cât e cerinţa minimă pentru SP3. Astfel au apărut ...
Read more : Windows Xp Sp3 | Vizualizări : 8224 | Răspunsuri : 5 | Forum : Discuţii libere

Autentificare  •  Înregistrare

Statistici

Total mesaje 4669 • Total subiecte 421 • Total membri 120