bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Acum este Vin Apr 18, 2025 8:25 am

News News of Calea Creştină

Site map of Calea Creştină » Forum : Calea Creştină

Promovarea valorilor creştine

Când a fost făcută lumina?

In ce zi a aparut lumina, in ziua 1 sau a patra ?
Read more : Când a fost făcută lumina? | Vizualizări : 20820 | Răspunsuri : 10 | Forum : Orice Subiect

Împărţire topicuri

calea scrie:lumina a părut din prima zi.probabil sursa de lumina a fost însuşi Dumnezeu sau slava Lui, iar în apatra zi au apărut luminătorii fizici, soarele, luna, stelele..........

Intrebare : Ati sters mesajele de pe paginile 2 si 3 si ati inchis topicul CINE ESTE DUHUL SFANT ?! Daca da,de ce ?!
Read more : Împărţire topicuri | Vizualizări : 7853 | Răspunsuri : 1 | Forum : Portalul nostru

“Uraganul” Catarina văzut de pe staţia internaţională

Echipajul staţiei spaţiale internaţionale a observat şi a fotografiat Uraganul Catarina care a lovit Brazilia în 2004. Este o imagine excelentă care arată cât de mici sunt norii care fac parte din acest ciclon văzuţi din afara atmosferei terestre.

Un articlol în acest sens poate fi citit aici.

34
Read more : “Uraganul” Catarina văzut de pe staţia internaţională | Vizualizări : 8645 | Răspunsuri : 1 | Forum : Discuţii libere

Probleme cu pagina de forum

Desi nu are legatura cu topicul,vreau sa anunt pe administratorul forumului ca la subiectul CINE ESTE DUHUL SFANT, nu se mai poate posta si nici nu se poate vizualiza vreun mesaj de pe pagina doi.Spune ca e vorba de o eroare !
Am incercat sa postez si nu-mi primeste raspunsul.Sper sa remediati problema.
Read more : Probleme cu pagina de forum | Vizualizări : 42204 | Răspunsuri : 5 | Forum : Portalul nostru

O Nouă Traducere a Noului Testament

calea scrie:Luna aceasta apare o traducere fidelă a Noului Testament din greacă, cu denumirea: Noul Testament Traducerea Fidelă - 2007...

Pentru mai multe informaţii vizualizaţi linkul:
http://www.biblii.lx.ro/nt2007/ratiu.html

WebSite-ul NTTF este http://nt.caleacrestina.com/

adycel scrie:Nu stiu cum a tradus direct din limba greaca cand acest...afirma ca s-a inspirat din alte traducerii din Engleza si mai stiu eu de pe unde. E o mare inselare cu aceasta traducere, ...
Read more : O Nouă Traducere a Noului Testament | Vizualizări : 196364 | Răspunsuri : 115 | Forum : BIBLIA

Binecuvântare pentru copii?

Ar trebui să fie binecuvâtaţii copii noi născuţi de către bătrânii adunărilor?

Un link despre acest subiect: http://www.bcbluncailvei.home.ro/Predic ... 0copil.htm
Read more : Binecuvântare pentru copii? | Vizualizări : 8477 | Răspunsuri : 4 | Forum : Discuţii libere

[ CA ] - Formula de Botez

Un nou articol a fost adăugat!

Nume articol: Formula de Botez
Autor: OryNider
Descriere: Care este formula creştină de botez, adică în numele cui trebuie să fim noi (creştinii) botezaţi?

>> Citeşte articolul întreg
Read more : [ CA ] - Formula de Botez | Vizualizări : 6845 | Răspunsuri : 4 | Forum : Documente Creştine

[ CA ] - Aruncarile Diavolului

Un nou articol a fost adăugat!

Article updated by OryNider

Article Name: Aruncarile Diavolului
Autor: OryNider
Description: Despre multiplele aruncării ale Diavolului!

>> Citeşte/Tipăreşte Articolul
Read more : [ CA ] - Aruncarile Diavolului | Vizualizări : 4198 | Răspunsuri : 1 | Forum : Documente Creştine

abis - hades

Ce credeţi, este abisul acelaşi lucru cu hadesul?
Read more : abis - hades | Vizualizări : 6685 | Răspunsuri : 4 | Forum : Discuţii Teologice

vizite

E posibil ca pe 23-24 februarie să mergem doi fraţi din Arad........la Cluj........la adunare........rugaţi-vă pentru noi........ca Dumnezeu să ne însoţească şi să ne călăuzească în tot ce facem..........
Read more : vizite | Vizualizări : 12468 | Răspunsuri : 0 | Forum : Evenimente

Autentificare  •  Înregistrare

Statistici

Total mesaje 4669 • Total subiecte 421 • Total membri 120