bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Acum este Sâm Apr 19, 2025 4:43 am

News News of Calea Creştină

Site map of Calea Creştină » Forum : Calea Creştină

Promovarea valorilor creştine

:arrow:

se pare ca nu mai merge forumul, are ceva probleme
Read more : :arrow: | Vizualizări : 8000 | Răspunsuri : 1 | Forum : Portalul nostru

pigs cloned for trasplants

brettski scrie:Dolly the Sheep cloned five years ago has arthritis already. Already this year we've had pigs cloned for trasplants. Where is this all going and how ethical is it?
So pigs were cloned to be close to humans for trasplants.
johnnyboy scrie:all this cloning around and talking of bacon is making me hungry.

:shock:
Read more : pigs cloned for trasplants | Vizualizări : 4857 | Răspunsuri : 1 | Forum : English Language

Lord Sion

Imagine

Despre mine puteti citi deocamdata in engleza aici:
http://en.wikipedia.org/wiki/Darth_Sion
Read more : Lord Sion | Vizualizări : 4805 | Răspunsuri : 3 | Forum : Cine sunt? Who I'm?

Noile buletine 666 intra in Romania

Desi vorbim de mai multa vreme despre posibila introducere a buletinelor electronice de identitate, lucrurile pareau a avea desfasurare lenta. Cel putin pentru romani. Dar, ca un traznet din senin, a venit vestea ca vor fi introduse noile documente, numite carti electronice de identitate, imediat. Aceasta imediatete are caracterul unei alergari pe suta de metri. Iata cum au evoluat (ametitor de repede) lucrurile!

articol ce se gaseste la acest link
http://forum.jurnalulbtd.ro/viewtopic.p ...
Read more : Noile buletine 666 intra in Romania | Vizualizări : 67334 | Răspunsuri : 63 | Forum : Discuţii libere

Francmasoneria

Eu ştiu că ei practică toleranţa dar oare îi acceptă ei ca membrii şi pe spiritiştii sau sataniştii care umblă prin adunările penticostale şi carismatice mari ca să invoce spiritele rele care sunt în subordinea lui Satan şi provoacă lucrări de rătăcire?
Cristos ne-a poruncit să ieşim din mijlocul acestui "babilon" de religii să nu luăm parte la pedeapsa lui, dar toleranţa masonică are motoul unităţii în diversitate. Are francmasoneria o doctrină?
Read more : Francmasoneria | Vizualizări : 7866 | Răspunsuri : 2 | Forum : Alte Religii

O noua provocare!!

Campania Free HUGS in Romania. Organizam in Oradea, la data de 20 ianuarie 2007 prima actiune. Va fi in zona centrala! Exemplu: - http://youtube.com/watch?v=9BE1YqDYlLo Daca esti interesat sa te implici, trimite un mail la theexodusmission@thinkpost.net si vei primi detalii!! Da acest mesaj mai departe! :) :)
Read more : O noua provocare!! | Vizualizări : 8767 | Răspunsuri : 1 | Forum : Discuţii libere

Sufletul

Eu nu am gasit nici un verset in scriptura care sa spuna ca sufletul se desparte de corp in momentul mortii. Deci pot sa afirm ca invatura cu desprinderea sufletului de corp este falsa. Astept opinii...:)
Read more : Sufletul | Vizualizări : 33899 | Răspunsuri : 46 | Forum : Orice Subiect

Reparare forum

Cineva s-a înregistrat cu un nume invalid :x şi s-a stricat daza de date a forumului. Astfel am pierdut utilizatorii care sau înscris în ultima lună şi îi rugăm să se înregistreze din nou.
Mulţumim pentru înţelegere!
Read more : Reparare forum | Vizualizări : 14650 | Răspunsuri : 4 | Forum : Portalul nostru

Salutari

Astazi m-am hotarat in final sa ma inscriu si eu pe acest forum. Mentionez ca citesc mesajele de mai mult timp.
Mentionez doar atat ca sunt protestant, dar cred ca nu religia conteaza, ci credinta.
Sola Fide
Read more : Salutari | Vizualizări : 4777 | Răspunsuri : 2 | Forum : Cine sunt? Who I'm?

Mormonii sau Biserica sfintilor a Zilelor din urma

Ce parere aveti despre Mormoni? Ati citit ceva din cartea lui Moronii?
Read more : Mormonii sau Biserica sfintilor a Zilelor din urma | Vizualizări : 8108 | Răspunsuri : 3 | Forum : Alte Religii

Autentificare  •  Înregistrare

Statistici

Total mesaje 4669 • Total subiecte 421 • Total membri 120