BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Acum este Joi Apr 17, 2025 3:37 pm

News News of Calea Creştină

Site map of Calea Creştină » Forum : Calea Creştină

Promovarea valorilor creştine

Salutari si din partea mea

Ma alatur si eu crestinilor care intr-un fel sau altul doresc si pe aceasta cale sa vesteasca Cuvantul lui Dumnezeu. Ma numesc Camelia si la fel ca si sotul meu Adi nu ma identific cu vreun anume cult sau dogma religioasa. Sunt crestina si consider ca e suficient. Important pentru noi este sa fim gasiti buni de Dumnezeu si nu de oameni, savarsind fapte din credinta si fara a fi fatarnici sau pricina de poticnire!
Read more : Salutari si din partea mea | Vizualizări : 10447 | Răspunsuri : 10 | Forum : Cine sunt? Who I'm?

Salutari tuturor

Salutari. Ma numesc Damian Adrian, 31 ani, Petrosani, sunt crestin si nu fac parte din nici un cult, secta, sau denominatiune religioasa. Iubesc sinceritatea si detest fatarnicia. Sunt deschis in a discuta orice din punct de vedere biblic si nu numai.
Read more : Salutari tuturor | Vizualizări : 9640 | Răspunsuri : 5 | Forum : Cine sunt? Who I'm?

sclavul fidel şi prevăzător

Am avut recent o descoperire în ce priveşte "sclavul fidel şi prevăzător" din Matei 25:45..........în Biblia Cornilescu "rob credincios şi înţelept"

Ştiaţi că nu numai în Matei 24:45-51 şi în Luca 12:42-46 este relatarea despre acest sclav, ci şi în Marcu 13:34-37.........aici sclavul este numit 'portar'..............

Eu cred că 'sclavul' sau 'administratorul' sau 'portarul' , poate fi 'îngerul bisericii' (Ap. 2:1) adică conducătorul bisericii locale.........iar peste întreg poporul lui Dumnezeu a fost în primul secol ...
Read more : sclavul fidel şi prevăzător | Vizualizări : 30137 | Răspunsuri : 16 | Forum : Orice Subiect

sclavul fidel şi prevăzător

Am avut recent o descoperire în ce priveşte "sclavul fidel şi prevăzător" din Matei 25:45..........în Biblia Cornilescu "rob credincios şi înţelept"

Ştiaţi că nu numai în Matei 24:45-51 şi în Luca 12:42-46 este relatarea despre acest sclav, ci şi în Marcu 13:34-37.........aici sclavul este numit 'portar'..............

Eu cred că 'sclavul' sau 'administratorul' sau 'portarul' , poate fi 'îngerul bisericii' (Ap. 2:1) adică conducătorul bisericii locale.........iar peste întreg poporul lui Dumnezeu a fost în primul secol ...
Read more : sclavul fidel şi prevăzător | Vizualizări : 9616 | Răspunsuri : 1 | Forum : Orice Subiect

ExMartori

Vă invit si pe site-ul www.exm.lx.ro

cât şi pe site-ul unui prieten:
www.innoire.uv.ro
Read more : ExMartori | Vizualizări : 5003 | Răspunsuri : 2 | Forum : Anunţuri

Daniel

Cine sunt ? Cateodata m-am intrebat si eu cine sunt si ce vreau cu adevarat !!

Cred ca inca ma definesc. Inima mea vrea sa fie cu Dumnezeu dar ceva ma tradeaza. Sunt increzator ca pas cu pas ma voi apropia de Dumnezeu si atunci voi spune din toata inima : SUNT FIU DE DUMNEZEU !!
Read more : Daniel | Vizualizări : 7233 | Răspunsuri : 6 | Forum : Cine sunt? Who I'm?

Bibliuta

Read more : Bibliuta | Vizualizări : 6271 | Răspunsuri : 1 | Forum : Anunţuri

Bibliuta

http://bibliuta.lx.ro !!! va asteptam !
Read more : Bibliuta | Vizualizări : 5111 | Răspunsuri : 1 | Forum : Discuţii libere

mesaje sterse

Cu bune sau cu rele m-am decis sa sterg toate mesajele postate de mine pe acest forum.Scuze pentru neplaceri tuturor .

Sa nu creada careva ca din cauza vreunuia dintre voi sau din cauza vreunei discutii fac acest lucru.

Este efectul a ceea ce s-a intamplat cu mine in ultima vreme.Am gresit mult fata de Dumnezeu si fata de oameni .

Vreau sa o iau de la capat si sa fiu un om nou.Pentru aceasta ...
Read more : mesaje sterse | Vizualizări : 26020 | Răspunsuri : 17 | Forum : Portalul nostru

vorbirea în limbi

hai să începem (să discutăm, nu să vorbim în limbi - deşi nu ar fi exclus).
Read more : vorbirea în limbi | Vizualizări : 43646 | Răspunsuri : 51 | Forum : Darurile Sfântului Duh

Autentificare  •  Înregistrare

Statistici

Total mesaje 4669 • Total subiecte 421 • Total membri 120