BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Acum este Joi Apr 17, 2025 8:56 am

News News of Calea Creştină

Site map of Calea Creştină » Forum : Calea Creştină

Promovarea valorilor creştine

Cultul icoanelor,statuilor si osemintelor sfintilor

Prima porunca"Eu sunt Domnul Dumnezeul tau,sa nu ai alti Dumnezei in afara de mine si sa nu-ti fac chip cioplit ca sa te inchini Lui "
Noi ne inchinam Lui Dumnezeu Tatal ceresc fara sa stim cum arata,fara sa-i facem icoane,fara statuete si alte lucruri.
Dumnezeu si-a aratat in toata istoria evreilor in Vechiul Testament si prin prezenta Fiului unic Isus Cristos in Noul Testament, extraordinara modestie si iubire fata de noi. Pentru a crede ...
Read more : Cultul icoanelor,statuilor si osemintelor sfintilor | Vizualizări : 27966 | Răspunsuri : 15 | Forum : Orice Subiect

Alexandru

Dragii mei, pacea Domnului Isus sa va umple inimile voastre!
Ma numesc Alexandru Gonczi, de religie sint baptist, si ca persoana "calator" in valea umbrei mortii.

Ocupatia:aprinzator de felinare.
"In drumul meu mantreaba ades, semenii mei
De ce iti cint, cum pot sa cred intr-un mister, intr-un abis nedifinit?
Cum sa le spun ca Tu existi si eu Te simt?
Cum sa le-arat ca ei sint orbi si merg dormind."
Read more : Alexandru | Vizualizări : 4532 | Răspunsuri : 1 | Forum : Cine sunt? Who I'm?

Botezul lui Iesus

De ce s-a botezat Iesus si ce inseamna botezul sau ? Ce anume trebuia sa se implineasca prin asta ?
Read more : Botezul lui Iesus | Vizualizări : 37691 | Răspunsuri : 25 | Forum : Lucrări sfiinte.

ZEND_AVESTA

sters
Read more : ZEND_AVESTA | Vizualizări : 27248 | Răspunsuri : 21 | Forum : Alte Religii

ANGELS-who's who?

sters
Read more : ANGELS-who's who? | Vizualizări : 13510 | Răspunsuri : 6 | Forum : Hebrew Forum

Maica Domnului ?

Stiti voi cine-i Maica Domnului ?

Ea este Imparateasa Heruvimilor, imparateasa a toata faptura; camara intruparii lui Dumnezeu Cuvantul ! Usa Luminii, ca lumina cea neapropiata ganditoare prin ea a venit in lume. Usa vietii, ca Viata Hristos prin ea a intrat ! Poarta cea incuiata prin care n-a trecut nimeni decat Domnul, cum spune Proorocul Iezechiel ( cap. 44, 2 ).

Scara catre cer, pod catre cer; porumbita care a incetat pierderea sau potopul ...
Read more : Maica Domnului ? | Vizualizări : 28867 | Răspunsuri : 28 | Forum : Confesiunea Ortodoxă.

Cartea Creatiei

sters
Read more : Cartea Creatiei | Vizualizări : 21761 | Răspunsuri : 31 | Forum : Numele lui Dumnezeu

descoperiri arheologice

Am citit un articol intr-o revista menonita ca s-a gasit un osuar in Israel cu inscriptia "Iacov, Fiul lui Iosif, fratele lui Iesus". Autoritatile din Israel au spus ca este un fals si ca numai numele lui Iesus era pe osuar, restul fiind falsificat de o mana criminala. Ei au arestat proprietarul osuarului, dar din lipsa de probe I-au dat drumul. Insa savantii crestini spun ca totul este autentic si ca nimic nu a fost ...
Read more : descoperiri arheologice | Vizualizări : 54848 | Răspunsuri : 34 | Forum : Orice Subiect

144.000

Ce părere aveţi despre cei 144.000? Ap. 14.
Read more : 144.000 | Vizualizări : 41077 | Răspunsuri : 23 | Forum : Orice Subiect

Noul Ierusalim

Ce părere aveţi Noul Ierusalim este un oraş literal?
Se va coborî el la începutul mileniului pe pământ sau după ce se va încheia mileniul?
Apocalipsa 21,22.
Read more : Noul Ierusalim | Vizualizări : 14053 | Răspunsuri : 5 | Forum : Orice Subiect

Autentificare  •  Înregistrare

Statistici

Total mesaje 4669 • Total subiecte 421 • Total membri 120