News of Calea Creştină - Page 31
BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Acum este Lun Apr 28, 2025 9:34 pm

News News of Calea Creştină

Site map of Calea Creştină » Forum : Calea Creştină

Promovarea valorilor creştine

Marea mulţime

Ce părere aveţi marea mulţime din Ap. 7:9-17 are speranţă cerească sau pământească?
Read more : Marea mulţime | Vizualizări : 43713 | Răspunsuri : 22 | Forum : Orice Subiect

despre Catolicism

sofia scrie:cam prea multa indoctrinare in catolicism
cum si unde ai vazut ceea ce descrii mai jos?
eu sunt catolica practicanta si pot sa te invit sa vezi ca nu prea este asa cum ai vazut tu (poate ca a fost, nu neg..., dar su eu am fost analfabeta inainte de a merge la scoala...)

sofia scrie:toate ordinele astea interioare
care?

sofia scrie:liturghii in alta limba
Liturghia este in limba poporului

sofia scrie:papi care se sfintesc singuri
cand? ...
Read more : despre Catolicism | Vizualizări : 127942 | Răspunsuri : 85 | Forum : Confesiunea Catolică.

fiii lui Dumnezeu

geneza6;2
fiii lui Dumnezeu au vazut ca fiicele oamenilor erau frumoase si din toate si-au luat de sotii pe acelea pe caresi le-au ales.

Are cineva vre-o sursa /idee/document despre acesti fii de Dumnezeu.?Cine sint ei?
Read more : fiii lui Dumnezeu | Vizualizări : 28924 | Răspunsuri : 15 | Forum : Despre dumnezeire

Intelegere, Intelepciune si Judecata Duhovniceasca

Ce credeti ca inseamna sa intelegem sau sa judecam Duhovniceste ? De exemplu 1 Corinteni 2 vb. despre asta..
Read more : Intelegere, Intelepciune si Judecata Duhovniceasca | Vizualizări : 18998 | Răspunsuri : 8 | Forum : Orice Subiect

Traditia

Ce parere aveti despre traditii si datine. BO si BC numesc Traditia "Sfanta Traditie"...
Read more : Traditia | Vizualizări : 37950 | Răspunsuri : 8 | Forum : Lucrări sfiinte.

Sunteti in stare sa va daruiti pentru aproapele vostru ?

Aproapele vostru sa fie nu cel din familie sau cel pe care il cunosti,ci cel pe care odata in viata il intalnesti .
Am auzit declaratii de iubire care mai de care frumoase ,dar cand sa ajuns la fapta toti au inceput sa-si caute alte procupari.Nu este vorba de a ajuta financiar pe cineva ,ci chiar cu o vorba buna pusa in fata unor vorbe aruncate asupra unui om.
Daca cineva il acuza pe altul ...
Read more : Sunteti in stare sa va daruiti pentru aproapele vostru ? | Vizualizări : 16522 | Răspunsuri : 6 | Forum : Orice Subiect

Inchizitia

Se pare ca a durat din 1231 pana in 1908. Ce se poate spune despre aceasta perioada ?
Read more : Inchizitia | Vizualizări : 82005 | Răspunsuri : 92 | Forum : Confesiunea Catolică.

Erezii

Deseori, mai ales catolicii si ortodoxii folosesc acest termen EREZIE...

Ce putem spune despre acest termen ?

Sa nu uitam ca timp de sute de ani inchizitia a folosit acest termen si a ucis mii de oameni nevinovati...
Read more : Erezii | Vizualizări : 45588 | Răspunsuri : 24 | Forum : Orice Subiect

bloocaj?

nu reusesc sa postez pe topicul "despre Maria"

cu toate ca am postat intre timp pe alte topicuri si a aparut si un alt mesaj aici...
Read more : bloocaj? | Vizualizări : 41878 | Răspunsuri : 26 | Forum : Portalul nostru

Texte corupte sau adaugate

Scrieti ce texte considerati ca sunt corupute sau adaugate in scripturi...Texte care nu ar fi fost scrise de scriitor ci adaugate ulterior de cineva pentru a sustine o doctrina...

1 Ioan 5:7 (Căci trei sunt care mărturisesc în cer: Tatăl, Cuvântul şi Duhul Sfânt şi aceşti trei una sunt)

Acest verset apare doar in scrierile dupa sec XVI.
Read more : Texte corupte sau adaugate | Vizualizări : 38222 | Răspunsuri : 31 | Forum : BIBLIA

Autentificare  •  Înregistrare

Statistici

Total mesaje 4669 • Total subiecte 421 • Total membri 120