News of Calea Creştină - Page 32
bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Acum este Mie Iun 04, 2025 10:50 am

News News of Calea Creştină

Site map of Calea Creştină » Forum : Calea Creştină

Promovarea valorilor creştine

Devoţiuni

Sunt de acord cu "breviarul" în principiu, dar deloc cu "liturgia horarum" de dupä Vatican II, si nici cu editiunile nationale (pildä, pe frantuzeste: "La Prière du temps présent" în 1 volum, si "La Liturgie des heures" în 4 volume).

Eu folosesc în mod normal "The Book of Common Prayer" a Bisericii Angliei, editiunea 1928 retipäritä.

Uneori mai folosesc si slujbele în rit bizantin, în special la Pasti (utrenia învierii) si în postul mare (dupä-cinarul ...
Read more : Devoţiuni | Vizualizări : 8403 | Răspunsuri : 1 | Forum : Adunarea Creştină

Crestinii spun bancuri ??

Mesaj sters . Imi pare rau pentru inconvenient.
Read more : Crestinii spun bancuri ?? | Vizualizări : 77524 | Răspunsuri : 40 | Forum : Discuţii libere

Experienţă în timpul operaţiei

Vreau să vă împărtăşesc o experientă care am avut-o în timpul operaţiei de ocluzie intestinală în 1995.
Mă aflam pe masa de operaţie şi tremuram tot cu toate că mi s-a făcut anestezie iar după ce am simţit ceva rece (bisturiul) mintea mea a încercat să se concentreze la alceva şi făcea calcule matematice complicate cum sunt extracţii de radicali cu zecimale şi altele. Eu la un moment imediat după ce a început operaţia, m-am ...
Read more : Experienţă în timpul operaţiei | Vizualizări : 16548 | Răspunsuri : 12 | Forum : Discuţii libere

WallPapers

Portalul are acum WallPapers. Aici se pot găsi imagini pentru desktop unelele cu texte creştine. Pozele au fost redimensionate conform designului galeriei pentru rezoluţia 800x600. Petru a seta ca fundal pe Dekstop daţi clik în drepta pe imaginea care o doriţi şi alegeţi "Set As Background Item", sau "Save Target As" pentru a le salva pe hardul calculatorului, iar apoi puteţi folosi un program special să le vizualizaţi sau să le puneţi pe Desktop cum ...
Read more : WallPapers | Vizualizări : 9096 | Răspunsuri : 1 | Forum : Portalul nostru

Evrei 6:1,2

Evrei 6:1 De aceea, să lăsăm adevărurile începătoare ale lui Hristos şi să mergem spre cele desăvârşite, fără să mai punem din nou temelia pocăinţei de faptele moarte şi a credinţei în Dumnezeu,
2 învăţătura despre botezuri, despre punerea mâinilor, despre învierea morţilor şi despre judecata veşnică.

Ce se intelege din aceste versete ?
Read more : Evrei 6:1,2 | Vizualizări : 51433 | Răspunsuri : 24 | Forum : Orice Subiect

Preotimea

Ce putem spune despre preotime ? Care a fost rolul preotilor sau care este rolul preotilor ?
Read more : Preotimea | Vizualizări : 160557 | Răspunsuri : 85 | Forum : Lucrări sfiinte.

eroare

eroare
Read more : eroare | Vizualizări : 12584 | Răspunsuri : 6 | Forum : Confesiunea Catolică.

cum se închină catolicii

nu are nici o importanţă faptul că ortodocşii îşi fac cruce altfel decât catolicii şi invers, deoarece acesta este un gest ritualic care nu implică credinţa din inimă
Read more : cum se închină catolicii | Vizualizări : 58071 | Răspunsuri : 33 | Forum : Confesiunea Catolică.

practica spovedaniei

din moment ce preoţii sunt simpli oameni şi nu pot ierta păcatele, ce rost are să le spunem lor ce am greşit ?
Read more : practica spovedaniei | Vizualizări : 30981 | Răspunsuri : 24 | Forum : Confesiunea Ortodoxă.

poezii creştine

Chiar de-am sa cer

Chiar stelele din ceruri de le-as cere
sa mi le prind pe toate-n parul meu
sa stralucesc ca fagurii de miere
cand ne-om privi in fata,Dumnezeu

Chiar luna oglindindu-se in struguri
de aur ori de sange rubiniu
si florile imbobocite-n muguri
si cantecul de viata mai tarziu

chiar de Ti-as cere inca-o vesnicie
si Te-as ruga sa ma imbraci cu ea
Tu mi le-ai da pe toate mie
si m-ai lasa ...
Read more : poezii creştine | Vizualizări : 18312 | Răspunsuri : 8 | Forum : Discuţii libere

Autentificare  •  Înregistrare

Statistici

Total mesaje 4669 • Total subiecte 421 • Total membri 120