BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Acum este Mie Apr 09, 2025 2:55 am

News News of Calea Creştină

Site map of Calea Creştină » Forum : Calea Creştină

Promovarea valorilor creştine

Devoţiuni

Sunt de acord cu "breviarul" în principiu, dar deloc cu "liturgia horarum" de dupä Vatican II, si nici cu editiunile nationale (pildä, pe frantuzeste: "La Prière du temps présent" în 1 volum, si "La Liturgie des heures" în 4 volume).

Eu folosesc în mod normal "The Book of Common Prayer" a Bisericii Angliei, editiunea 1928 retipäritä.

Uneori mai folosesc si slujbele în rit bizantin, în special la Pasti (utrenia învierii) si în postul mare (dupä-cinarul ...
Read more : Devoţiuni | Vizualizări : 6744 | Răspunsuri : 1 | Forum : Adunarea Creştină

Crestinii spun bancuri ??

Mesaj sters . Imi pare rau pentru inconvenient.
Read more : Crestinii spun bancuri ?? | Vizualizări : 54755 | Răspunsuri : 40 | Forum : Discuţii libere

Experienţă în timpul operaţiei

Vreau să vă împărtăşesc o experientă care am avut-o în timpul operaţiei de ocluzie intestinală în 1995.
Mă aflam pe masa de operaţie şi tremuram tot cu toate că mi s-a făcut anestezie iar după ce am simţit ceva rece (bisturiul) mintea mea a încercat să se concentreze la alceva şi făcea calcule matematice complicate cum sunt extracţii de radicali cu zecimale şi altele. Eu la un moment imediat după ce a început operaţia, m-am ...
Read more : Experienţă în timpul operaţiei | Vizualizări : 11734 | Răspunsuri : 12 | Forum : Discuţii libere

WallPapers

Portalul are acum WallPapers. Aici se pot găsi imagini pentru desktop unelele cu texte creştine. Pozele au fost redimensionate conform designului galeriei pentru rezoluţia 800x600. Petru a seta ca fundal pe Dekstop daţi clik în drepta pe imaginea care o doriţi şi alegeţi "Set As Background Item", sau "Save Target As" pentru a le salva pe hardul calculatorului, iar apoi puteţi folosi un program special să le vizualizaţi sau să le puneţi pe Desktop cum ...
Read more : WallPapers | Vizualizări : 7370 | Răspunsuri : 1 | Forum : Portalul nostru

Evrei 6:1,2

Evrei 6:1 De aceea, să lăsăm adevărurile începătoare ale lui Hristos şi să mergem spre cele desăvârşite, fără să mai punem din nou temelia pocăinţei de faptele moarte şi a credinţei în Dumnezeu,
2 învăţătura despre botezuri, despre punerea mâinilor, despre învierea morţilor şi despre judecata veşnică.

Ce se intelege din aceste versete ?
Read more : Evrei 6:1,2 | Vizualizări : 40471 | Răspunsuri : 24 | Forum : Orice Subiect

Preotimea

Ce putem spune despre preotime ? Care a fost rolul preotilor sau care este rolul preotilor ?
Read more : Preotimea | Vizualizări : 134011 | Răspunsuri : 85 | Forum : Lucrări sfiinte.

eroare

eroare
Read more : eroare | Vizualizări : 9337 | Răspunsuri : 6 | Forum : Confesiunea Catolică.

cum se închină catolicii

nu are nici o importanţă faptul că ortodocşii îşi fac cruce altfel decât catolicii şi invers, deoarece acesta este un gest ritualic care nu implică credinţa din inimă
Read more : cum se închină catolicii | Vizualizări : 43077 | Răspunsuri : 33 | Forum : Confesiunea Catolică.

practica spovedaniei

din moment ce preoţii sunt simpli oameni şi nu pot ierta păcatele, ce rost are să le spunem lor ce am greşit ?
Read more : practica spovedaniei | Vizualizări : 22034 | Răspunsuri : 24 | Forum : Confesiunea Ortodoxă.

poezii creştine

Chiar de-am sa cer

Chiar stelele din ceruri de le-as cere
sa mi le prind pe toate-n parul meu
sa stralucesc ca fagurii de miere
cand ne-om privi in fata,Dumnezeu

Chiar luna oglindindu-se in struguri
de aur ori de sange rubiniu
si florile imbobocite-n muguri
si cantecul de viata mai tarziu

chiar de Ti-as cere inca-o vesnicie
si Te-as ruga sa ma imbraci cu ea
Tu mi le-ai da pe toate mie
si m-ai lasa ...
Read more : poezii creştine | Vizualizări : 13970 | Răspunsuri : 8 | Forum : Discuţii libere

Autentificare  •  Înregistrare

Statistici

Total mesaje 4669 • Total subiecte 421 • Total membri 120