bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Acum este Mar Apr 15, 2025 8:40 am

News News of Calea Creştină

Site map of Calea Creştină » Forum : Calea Creştină

Promovarea valorilor creştine

Bancuri creştine

dacă cineva ştie vreo glumă ....un banc .... :lol:
Read more : Bancuri creştine | Vizualizări : 15933 | Răspunsuri : 14 | Forum : Discuţii libere

Simbolul atanasian.

Pun mai jos simbolul atanasian. Îi rog pe cei ce consimt, sä subscrie. Multzam.

---
1. Orişicine vrea să se mântuiască, înainte de toate trebuie să ţină credinţa cea catolicească:
2. Carea, fără dacă fiecare nu o va păstra întreagă şi neştirbită, fără îndoială va pieri în veci.
3. Căci credinţa cea catolicească aceasta este: să ne închinăm lui Dumnezeu în Treime, şi Treimii în unime.
4. Nici amestecând ipostasurile, nici despărţind fiinţa.
5. Căci ...
Read more : Simbolul atanasian. | Vizualizări : 35905 | Răspunsuri : 23 | Forum : Despre dumnezeire

teoria evoluţionistă a lui Darwin

în anul 1996, papa Ioan Paul al II-lea a emis o bulă prin care consfinţea teoria evoluţiei din maimuţă ca fiind corectă şi în armonie cu credinţa creştină. Cum vă explicaţi aşa ceva ?
Read more : teoria evoluţionistă a lui Darwin | Vizualizări : 52933 | Răspunsuri : 30 | Forum : Orice Subiect

influenţe păgâne în catolicism

Nocivitatea fuziunii în anumite domenii între credinţa apostolică pură şi practicile păgâne ale noilor convertiţi, poate fi pusă în evidenţă cel mai bine la popoarele care au avut o moştenire religioasă păgână complet satanică precum wodoo sau santeria şi care s-au creştinat sub influenţa conquistadorilor europeni, în speţă spanioli şi portughezi, sau diferitele triburi ale negrilor africani care l-au primit pe Cristos auzind predicile diferiţilor misionari creştini dar care nu au renunţat complet la practicile ...
Read more : influenţe păgâne în catolicism | Vizualizări : 661402 | Răspunsuri : 39 | Forum : Confesiunea Catolică.

demonizare

cum recunoaştem o persoană demonizată ?
Read more : demonizare | Vizualizări : 14121 | Răspunsuri : 6 | Forum : Orice Subiect

sofia

Salut,sint Sofia si am aproape 36 de ani.Nu apartin niciunei biserici,dar cred in D-zeu .Va multumesc ca ma primiti si pe mine.
Read more : sofia | Vizualizări : 7267 | Răspunsuri : 5 | Forum : Cine sunt? Who I'm?

economicitatea în interiorul Dumnezeirii

Considerati ca inchinarea la Isus sau la Duhul Sfant este idolatrie ?
Read more : economicitatea în interiorul Dumnezeirii | Vizualizări : 72354 | Răspunsuri : 79 | Forum : Despre dumnezeire

Codul DaVinci

Cardinalul Tarcisio Bertone de Genova i-a invitat pe cititorii italieni să nu cumpere "Codul DaVinci", un best-seller în SUA şi nu numai, al autorului Dan Brown. "Apelul meu este următorul: nu citiţi şi nu cumpăraţi Codul DaVinci", a declarat prelatul ieri la Radio Vatican. Cardinalul a făcut această declaraţie în ajunul unui seminar organizat de Arhidieceza de Genova pe tema cărţii.

Printre "multiplele erori" din cartea lui Brown, prelatul a amintit "ştergerea" influenţei feminine din ...
Read more : Codul DaVinci | Vizualizări : 16385 | Răspunsuri : 17 | Forum : Discuţii libere

eu sunt Maria

eu sunt Maria
sunt catolica practicanta

particip la dicutiile pe teme de religie pe mai multe frumuri
despre acest forum am aflat de pe forumul catolic
Read more : eu sunt Maria | Vizualizări : 44712 | Răspunsuri : 37 | Forum : Cine sunt? Who I'm?

zeciuiala

ce părere aveţi de zeciuiala practicată în multe biserici neoprotestante ?
este biblică ?
Read more : zeciuiala | Vizualizări : 100704 | Răspunsuri : 37 | Forum : Confesiuni Neoprotestante

Autentificare  •  Înregistrare

Statistici

Total mesaje 4669 • Total subiecte 421 • Total membri 120