BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

Acum este Sâm Apr 05, 2025 11:18 pm

News News of Calea Creştină

Site map of Calea Creştină » Forum : Calea Creştină

Promovarea valorilor creştine

Anglican.

Servustok!

Sunt George, de 24 de ani, dintr`un oräsel din inima Europei, si locuesc la 2 km de distantzä de calculatorul äla gigantic numit "The Beast". (Vedem ce prigoane ne asteaptä!)

Sunt crestin "näscut de sus" sau "näscut din nou", si`s într`al 12-lea an de când sunt crestin. Fac parte dintr`o micä parohie anglicanä francofonä, aflatä la cam 100 km de distantzä, desi cel mai mult merg la liturghie la biserica anglicanä cea mai apropiatä ...
Read more : Anglican. | Vizualizări : 8162 | Răspunsuri : 6 | Forum : Cine sunt? Who I'm?

Google sitemap

Am activat modulul Google Sitemaps pentru forum şi portal. În curând google trebuie să indexeze paginile care vor fi automat adăugate iar la forum imediat cum sunt postate :)
Read more : Google sitemap | Vizualizări : 6580 | Răspunsuri : 2 | Forum : Portalul nostru

Alcool

Avem voie sa consumam alcool ? Ce parere aveti despre asta ?
Read more : Alcool | Vizualizări : 136115 | Răspunsuri : 62 | Forum : Orice Subiect

cum trebuie sa predicam

Consider ca avem aceasta responsabilitate;
Insa predicam in mod organizat sau fiecare la cei apropiati (aici se includ neamurile, vecinii, colegii de munca si de scoala); adica oameni cu care avem o anumita tangenta, cat de mica?
Cum putem predica si noi la cei straini pe care nu i-am vazut niciodata si nici o tangenta?
Read more : cum trebuie sa predicam | Vizualizări : 8812 | Răspunsuri : 7 | Forum : Discuţii libere

Crestinul

Ce inseamna a fi crestin?Cum poti sa devii un crestin?
Care este preocuparea crestinului?Si beneficiul !Iata citeva intrebari la care putem sa meditam si sa comentam.
Read more : Crestinul | Vizualizări : 43131 | Răspunsuri : 29 | Forum : Discuţii libere

probleme de sănătate

Vă rog dacă puteţi când vă rugaţi amintiţi şi de maicămea (Elvira) şi de mine. Maicămea a avut nu demult un accident la locul de muncă şi are mâna în ghips şi mai are probleme cu circulaţia la picioare şi altele, iar eu am dureri în partea stângă şi cu piafen (calmant) mă mai doare mai ales când respir mai adânc nu ştiu ce poate fi că mo apucat acuma când toţi au liber.
Read more : probleme de sănătate | Vizualizări : 12037 | Răspunsuri : 12 | Forum : Rugăciune

Rog utilizatorii care nu au nimik de ascuns faţă de nimeni să uploadeze o poză de aproximativ 150x150 pixeli la avatar în profil şi d c nu şi poze la Album. Cei care ar putea avea probleme sau complicaţii dacă îi ştie colegii sau familia că se ocupă cu lucruri spiritule poate să ignore mesajul acesta.
Pentru a selecta şi decupa o bucată reprezentativă din poză şi pentru a o redimensiona puteţi, dacă nu-l aveţi ...
Read more : Avatar forum | Vizualizări : 4483 | Răspunsuri : 1 | Forum : Portalul nostru

Rugaciune

Va rog frumos sa va rugati pt. tatl meu care a avut un accident de munca in 20 Januarie si a fost in coma o luna sa trezit si merge spre bine dar creierul a fost afectat si a ramas cu urmari destul de grave pe linga aia a primit si Hepatita C prin transfuzia de singe. Pe tatal meu il cheama Iosif Görög si numai Dumnezeu il poate ajuta sa fie cum a fost ...
Read more : Rugaciune | Vizualizări : 4404 | Răspunsuri : 1 | Forum : Rugăciune

Traducere Matei

Un frate din adunarea mea a tradus recent Noul Testament din greacă în română dar fiind o traduce literară cuvânt cu cuvânt care ar suna bine pentru un grec din vremea când a fost scris NT :x dar neplăcându-mi cum sună în română am hotărât să traduc şi eu evanghelia după Matei pentru început. Taducerea mea va fi una dinamică şi consult versiuni din greacă: Westcott şi ...
Read more : Traducere Matei | Vizualizări : 72302 | Răspunsuri : 33 | Forum : BIBLIA

Cine poate sa preia porunca lui Isus?

Vedem caci Isus a zis;Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile,botezindu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfintului Duh.Acest mesaj vedem caci se gaseste scris atit in evanghelia lui Matei,cit a lui Marcu ,Luca si Ioan!
Ma intreb cine altcine-va poate sa indeplineasca aceasta porunca?si ce se intimpla cu cei ce nu fac acest lucru?Conform scripturilor ce explicatii putem sa dam?
Read more : Cine poate sa preia porunca lui Isus? | Vizualizări : 24051 | Răspunsuri : 14 | Forum : Discuţii libere

Autentificare  •  Înregistrare

Statistici

Total mesaje 4669 • Total subiecte 421 • Total membri 120