BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

Postul şi tentativa de Ispitire lui Isus Christos

botez, cicină, ungere, etc.

Postul şi tentativa de Ispitire lui Isus Christos

Mesajde OryNider » Vin Dec 19, 2008 9:33 pm

Am auzit săptămâna trecută la o predică (la o adunare/strângere de rugăciune) cum că Domnul Iesous ar fi fost ispitit de Diavol imediat când a fost fus de Duhu' în pustie. Cum aţi înţeles voi din Evanghelii, a fost ispitit la începutul perioadei postului ori la sfârşit ?
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Re: Postul şi tentativa de Ispitire lui Isus Christos

Mesajde OryNider » Sâm Ian 31, 2009 1:39 am

Domnul Isus spunea că uncenicii nu trebuie să posteacă când e El (Mirele) cu ei ci când nu va fi cu ei pentru a grăbi venirea lui.
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Înapoi la Lucrări sfiinte.