![]() |
Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi. |
radu scrie:s-ar putea ca un semn al sfârşitului să fie ruperea alianţei între SUA şi Israel, aşa cum a profeţit Daniel .
si eu trebuie sa arunc in spate o nuca din care sa iasa rochia cu care sa merg la bal...calea scrie: între SUA (NATO) şi Israel....trebuie să apară fricţiuni conform cu Daniel 11...........unde se arată o îndreptare spre luptă între regele nordului (NATO + ONU + Anticrist) contra ţări cea frumoase (Isarelul).
calea scrie:Draga Ory.......subscriu la ceea ce ai postat....îmi place cum ai interpretat si profeţia din Daniel şi cea din 2 Tesaloniceni.........
însă cred ce spune şi Radu că între SUA (NATO) şi Israel....trebuie să apară fricţiuni conform cu Daniel 11...........unde se arată o îndreptare spre luptă între regele nordului (NATO + ONU + Anticrist) contra ţări cea frumoase (Isarelul).
..OryNider scrie:Conform NT, el trebuie să ajungă persoană importantă în Israel pe considerente religioase, apoi face legământ cu Israelul pentru 7 ani iar apoi când se va declara drept Dumnezeu şi va face lucrări mari urmeză ca şi creştinii şi mulţi alţii din toată lumea să-l creadă şi să-l spijine pe plan religios şi politic.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori