poate ar fi interesant să dicutăm şi să facem o listă cu profeţiile ce urmeză să se împlinească...........aş începe eu cu lista

Eu cred că Apocalipsa capitolele 6 -22 sunt evenimente vitoare ce trebuie să se împlinească............
![]() XHost |
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink |
Eu cred că Apocalipsa capitolele 6 -22 sunt evenimente vitoare ce trebuie să se împlinească...........
marinaru scrie:Lucian eu nu am mai citit in biblie o profetie cu "dubla implinire" Sa fiu sincer acest gen de idee este un paradox. Exista si tripla implinire cumva ?
Lucian scrie:Referitor le asta biserica dupa cap.4 nu mai este amintita [rapirea inaintea necazului cel mare ,zic eu]
calea scrie:Însemnă că şi cei nederepţi vor învia atunci? Şi nu după mileniu?
calea scrie:Draga Lucian, Domnul Isus a spus că toată judecata a dat-o Tatăl Lui, astfel Domnul Isus este cel ce va judeca si după mileniu în numele şi după Cuvântul Tătălui.............
Lucian scrie:Cel ce sta pe scaunul de domnie mare si alb de la ap.20:11 ,sa fie Isus si nu Tatal ?
putem "citi" aceasta profetie doar pentru ca astfel de conflicte sunt aproape identice in orice timp istoric al omenirii - dar este o greseala sa ne gandim ca autorul biblic (instrumentul uman) ar fi "ghicit" in vreun alt fel viitorulcalea scrie:Un conflict între Nato şi Arbi este preconizat în profeţia lui Daniel...
MariaB scrie:putem "citi" aceasta profetie doar pentru ca astfel de conflicte sunt aproape identice in orice timp istoric al omenirii - dar este o greseala sa ne gandim ca autorul biblic (instrumentul uman) ar fi "ghicit" in vreun alt fel viitorulcalea scrie:Un conflict între Nato şi Arbi este preconizat în profeţia lui Daniel...
marinaru scrie:Waelsch fara suparare dar scriptura vb. de multi anticristiAdevarul ca cartile profetice pot fi interpretate si asemuite cu multe evenimente istorice
Nu stim exact care interpretare este corecta 100%.
marinaru scrie:Waelsch fara suparare dar scriptura vb. de multi anticristiAdevarul ca cartile profetice pot fi interpretate si asemuite cu multe evenimente istorice
Nu stim exact care interpretare este corecta 100%.
marinaru scrie:Waelsch multi au talmacit profetiile mereu si de cele mai multe ori au gresit dar asta nu inseamna nimic grav...
unde? poatre ca acela care a intels astfel doar a citit gresitWaelsch scrie:noul catehism catolic neagä personalitatea lui Antichrist
adevarul este ca eu ma pregatesc pentru (re)venirea lui Cristos - si asta imi ocupa tot timpul!Waelsch scrie:dacä Vaticanul nu se evanghelizeazä, credinciosii catolici nu vor fi pregätiti deloc la venirea lui Antichrist.
MariaB scrie:unde? poatre ca acela care a intels astfel doar a citit gresitWaelsch scrie:noul catehism catolic neagä personalitatea lui Antichrist
radu scrie:având în vedere principiul enunţat la Amos 3:7, Domnul va dezvălui la timpul potrivit identitatea Anticristului prin profetii Sai in biserici.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori