sunt Florin : Cine sunt? Who I'm?
BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

sunt Florin

Aici userii să se prezinte. Please introduce yourself.
English, Latino, Italian, Romanian, Hebrew, and other languages are alowed.
Here you can request a forum in your own home language!

sunt Florin

Mesajde OryNider » Sâm Apr 15, 2006 2:49 pm

Sunt administratorul site-ului: Bodin Florin Ciprian din Arad, am 31 de ani, sunt creştin, mă puteţi găsi şi pe canalele de Undernet unde sunt managerul canalului #Bibliuta :-D

Bloguri:

http://orynider.spaces.live.com/
http://360.yahoo.com/profile-3JRnERQ.ab8_9Ri8HAJ0
Ultima oară modificat de OryNider pe Sâm Noi 17, 2007 6:43 pm, modificat de 3 ori în total.
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Mesajde marinaru » Sâm Apr 15, 2006 8:01 pm

Salutari, sanatate, fericire :D Am stat si eu ceva pe IRC dar am concluzionat ca e multa pierdere de timp. Adevarat ca am stat cativa ani buni :D De dragul dezbateri sper sa nu fim de acord la nici un subiect :)
marinaru
Membru Special
Membru Special

Mesajde OryNider » Sâm Apr 15, 2006 9:15 pm

Dacă suntem călăuziţi de acelşi Duh ar trebui să fim deacord chiar dacă unii nu au botezul cu Duh Sfânt încă. :lol:
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Mesajde marinaru » Sâm Apr 15, 2006 9:20 pm

OryNider daca o sa fim de acord atunci nu o sa mai existe dezbatere :) Daca nu o sa existe dezbatere forumul o sa isi atinga scopul prea repede si nu o sa invatam nimic :) Dezbaterea duce la cercetare iar cercetarea la adevar. Eu am sa incerc sa nu fiu de acord cu nimeni chiar daca poate am sa gandesc la fel cateodata cu cel cu care nu sunt de acord :lol:
marinaru
Membru Special
Membru Special

Mesajde Waelsch » Mie Mai 10, 2006 7:54 pm

OryNider scrie:Dacă suntem călăuziţi de acelşi Duh ar trebui să fim deacord chiar dacă unii nu au botezul cu Duh Sfânt încă. :lol:

Väd cä esti penticostal, si totusi nu ai vederi märginite. Bravo!
Waelsch
Membru Argint
Membru Argint

Mesajde OryNider » Mie Mai 10, 2006 8:26 pm

Waelsch scrie:Väd cä esti penticostal, si totusi nu ai vederi märginite. Bravo!

De unde ai tras concluzia că sunt penticostal? dacă ar fi aşa aşi fi spus!

Faptul că am vederi penticostalo-carismatice nu mă face automat membru la penticostali sau la carismatici. Sunt membru doar într-o viitoate mică asociaţie creştină (vreo două adunări pentru început).
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Mesajde Waelsch » Joi Mai 11, 2006 6:23 pm

OryNider scrie:
Waelsch scrie:Väd cä esti penticostal, si totusi nu ai vederi märginite. Bravo!

De unde ai tras concluzia că sunt penticostal? dacă ar fi aşa aşi fi spus!

Faptul că am vederi penticostalo-carismatice nu mă face automat membru la penticostali sau la carismatici. Sunt membru doar într-o viitoate mică asociaţie creştină (vreo două adunări pentru început).

Nu trebuie sä te oftici pt o presupunere pe carea o am fäcut.

Interesant proiectul täu...
Waelsch
Membru Argint
Membru Argint

Mesajde vizitator » Sâm Mai 13, 2006 12:36 am

Florine ,efortul tau sa fie binecuvintat si alergarea ce ai inceput-o sa o duci la bun sfirsit dupa cum ap.Pavel o explica!Insa nu uita ce ap.Pavel spune lui Timotei prin cuvintele din 2 timotei 2 cu 15.Ma bucur caci ai ajuns viata sa o sacrifici pentru astfel de lucruri si nu uita caci si apostoli au facut acelas lucru si ap.pavel prin cuvintele din filipeni 3 cu 7 la 16 ce spune?eu doresc intradevar sa fii condus de puterea DUHULUI SFINT FIINCA ATUNCI SI ROADELE DUHULUI SFINT DESCRISE IN GALATENI 5CU 22LA 23 O SA TE INSOTEASCA SI VEI PUTEA TRAI PRIN DUHUL si vei evita slava desarta si lucrurile care duc la pizma si intaritari! Cu stima si respect te salut cu psalmul 92
<<Cinstiti>>1 petru 2cu 17
vizitator
Membru Argint
Membru Argint

Mesajde calea » Sâm Mai 13, 2006 7:49 am

Draga Vizitator
aşteptăm să te prezinţi şi tu..............:)
calea
Membru Special
Membru Special

Re: sunt Florin

Mesajde OryNider » Mar Noi 04, 2008 4:04 pm

Uite şi o poză cu mine:

http://www.panoramio.com/photo/15658353

:P
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Re: sunt Florin

Mesajde OryNider » Mie Dec 03, 2008 9:05 pm

OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Înapoi la Cine sunt? Who I'm?