Lucian : Cine sunt? Who I'm?
BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

Lucian

Aici userii să se prezinte. Please introduce yourself.
English, Latino, Italian, Romanian, Hebrew, and other languages are alowed.
Here you can request a forum in your own home language!

Lucian

Mesajde Lucian » Sâm Apr 15, 2006 2:40 pm

Pace Sfanta si ma bucur pentru ca vom putea impartasi Cuvantul Domnului

Ma numesc Stan Lucian ,am aproape 38 de ani sunt din Bucuresti si nu fac parte dintr-o denominatiune anume .Sunt crestin , merg la o adunare crestina cu numele de" Exodus ", iubesc Cuvantul Domnului si pe voi.
Ultima oară modificat de Lucian pe Dum Apr 16, 2006 7:41 am, modificat 1 dată în total.
Lucian
Membru 32-bit
Membru 32-bit

Mesajde marinaru » Sâm Apr 15, 2006 8:02 pm

Salutari, sanatate, fericire :D Lucian sper sa dezbatem cat mai multe pe forum asa cum am mai facut si in alte ocazii :)
marinaru
Membru Special
Membru Special

Re: Lucian

Mesajde innoire » Dum Mai 26, 2013 2:16 pm

Lucian scrie:Pace Sfanta si ma bucur pentru ca vom putea impartasi Cuvantul Domnului

Ma numesc Stan Lucian ,am aproape 38 de ani sunt din Bucuresti si nu fac parte dintr-o denominatiune anume .Sunt crestin , merg la o adunare crestina cu numele de" Exodus ", iubesc Cuvantul Domnului si pe voi.

Dumnezeu sa te binecuvanteze!
Dumnezeu este iubire.
innoire
Membru Special
Membru Special

Anul naşterii: 11 Noi 1969

Înapoi la Cine sunt? Who I'm?