Ma numesc Paul Burdet si am 16 ani.
M-am nascut pe data de 18.12.1989 in orasul Nasaud din judetul Bistrita Nasaud , insa copilaria ( cea mai mare parte din ea ) mi-am petrecut-o in localitatea Rebrisoara , vecina orasului meu natal.
Dintre binecuvantarile de la Tatal meu Ceresc , cea mai insemnata pentru mine a fost si este familia mea , in special parintii mei , caci cu ajutorul lor ( inspirati de Dumnezeu ) , am ajuns aceste momente si sunt ceea ce sunt in prezent.
Fiind mezinul familiei ( deci ... foarte rasfatat ) am avut harul sa cresc alaturi de cei trei frati ai mei , doua fete si un baiat si sa-i vad pe ei crescand , inainte de a-mi constitiza propiul meu proces de crestere.
Am trait experiente minunate ! Nu doar climatul familiar si spiritual si-a pus amprenta asupra sufletului meu ci si frumusetea locului copilariei... Am folosit trecutul pentru ca din luna Noiembrie a anului 2003 Dumnezeu a ingaduit sa ajung in Irlanda. Pentru aceasta nu sunt vrednic sa-i multumesc lui Dumnezeu si cea mai mare dorinta a mea e sa-L multumesc pe El prin tot ceea ce fac.
mă puteţi găsi şi pe canalele de Undernet (unde sunt operator): #Crestinii, #TheHope, #LigaCrestina etc.
Domnul sa va binecuvanteze !