bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Domain Moved!!!

Anouncements.
Aici puteţi posta diferite anunţuri.

Domain Moved!!!

Mesajde Team » Sâm Mar 21, 2009 1:42 am

Domeniul caleacrestina.com a fost mutat recent pe un server dedicat folosind un backup mai vechi cam de o lună.

Cel mai afectat este forum din cauza serverului meu personal cu care am avut probleme în aceiaşi perioadă din cauza unor viruşi şi spideri din reţeaua locală care mi-au afectat unele componente.

Imediat ce pot inlocui sau repara placa de bază o să mă ocup cu repararea forumului. Momentan amintrat de pe un pc antic pe care l-am updatat puţin.

Mulţumesc pentru înţelegere.

P.S. Utilizatorii noi vor fi adăugaţi înapoi imediat ce va fi posibil accesarea hardului original, iar în cayul că nu mai vor să aştepte pot încerca a face un cont nou.
Admin
Team
Vizitator
Vizitator

Re: Domain Moved!!!

Mesajde OryNider » Mar Apr 07, 2009 5:14 am

Am reuşit cu lupte grele să îmi repar serverul de acasă.

Cu ajutorul Domnului o să mă odihnesc după care o să încep a citi e-mai-luri şi mesaje pe net.

Când o să am siguranţa că măsurile de securitate pe forum sunt acceptabile o să primească fiecare utilizator o invitaţie prin e-mail.

Florin.
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Re: Domain Moved!!!

Mesajde OryNider » Mie Apr 08, 2009 12:47 pm

Rog toţii utilizatorii să îşi schimbe parola folosind atât litere cât şi cifre.

Mulţumesc pentru înţelegere! >:D<
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Înapoi la Anunţuri