![]() |
Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi. |
marinaru scrie:Stiti voi cine-i Maica Domnului ?
ba nu! (nici tu nu ai adus argumente, nu aduc nici eu)marinaru scrie:Ba sigur ca uzurpa.
acum intelegmarinaru scrie:Scara catre cer este considerata Maria.
nu exista instructiuni in acest sens din acelasi motiv pentru care nu exista nici instructiuni pentru a aconstrui o casa stramba - numai ca practic, oricat te-ai stradui sa iti iasa peretii drepti, tot apar mici abateri de la plan... - este vorba despre specificul omenescmarinaru scrie:nimic de pe pamant nu poate justifica idolatria...Daca era asa cum spui tu erau indicii si instructiuni in acest sens...
fiecare ajunge la Dumnezeu dupa propriile capacitati si in propriile limite - Dumnezeu ne iubeste pe toti la fel, si pe cei bine cunoscatori ai textului biblic, si pe ceilaltimarinaru scrie:oamenii mereu au avut tendinta sa se inchine creaturii in locul creatorului dar asta nu inseamna ca acesti oameni au fost aprobati.
Dumnezeu nu pedepseste "crunt", ci cu dreptate - iar dreptatea este aceeasi la Dumnezeu, chiar daca la oameni este relativamarinaru scrie:Pentru idolatrie Dumnezeu i-a pedepsit cel mai crunt pe cei din poporul sau.
asa si este!marinaru scrie:Maria nu poate avea un alt loc decat cel care i-a fost dat...
da, dar fiecare asculta in felul saucalea scrie:fiecare creştin trebuie să asculte de Cuvântul lui Dumnezeu
adevarat!calea scrie:este o creatură extrem de favorizată de Dumnezeu însă ea este o soră împreună cu noi părtaşă la harul vieţii care are nevoie de Hristos ca şi noi pentru a fi salvată...
pentru tinecalea scrie:nici mijlocitoare, nici mireasa tatălui, nici născătoare de Dumnezeu, nici pururea fecioara Maria...
marinaru scrie:Sofia eu cred ca mai degraba datorita promisiunii lui Avraam i-a ales Dumnezeu pe ei. Pentru ca asa cum s-a aratat lui Moise sa spunem putea sa se arate la altii si cine stie poate nu erau asa de idolatri ulterior...Dar oamenii sunt tot oameni...
Înapoi la Confesiunea Ortodoxă.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori