cum si unde ai vazut ceea ce descrii mai jos?sofia scrie:cam prea multa indoctrinare in catolicism
eu sunt catolica practicanta si pot sa te invit sa vezi ca nu prea este asa cum ai vazut tu (poate ca a fost, nu neg..., dar su eu am fost analfabeta inainte de a merge la scoala...)
care?sofia scrie:toate ordinele astea interioare
Liturghia este in limba poporuluisofia scrie:liturghii in alta limba
cand? eu nu am auzit de astasofia scrie:papi care se sfintesc singuri
unde? eu nu am observatsofia scrie:femeia este inferioara
nici calugarii - dar e alegerea lorsofia scrie:popii nu se-nsoara(multi au copii din flori)
copii din flori au si barbatii casatoriti...
sofia scrie:I
cultul cadavrelor (ce cauta de tot dezgroapa atitia morti),
icoane si statui de cult
agresivitatea asta si intoleranta.
Unde-i Isus in toate astea?
ce morti se dezgroapa? ce cult ai auzit tu ca se face?sofia scrie:cultul cadavrelor (ce cauta de tot dezgroapa atitia morti),
un catolic este dus la groapa sau la crematoriu (dupa cum isi exprima dorinta), acolo preotul ii citeste o rugaciune, iar familia merge la o Liturghie cu requiem pentru persoana respectiva
da, dupa necesitatile interioare ale credinciosilor, dar nimeni nu este obligat la nimicsofia scrie:icoane si statui de cult
ce agresivitate? intoleranta la ce?sofia scrie:agresivitatea asta si intoleranta.
Isus este in toate - eu asta am observat in practicarea credintei melesofia scrie:Unde-i Isus in toate astea?
parerea ta!sofia scrie:Mie catolicismul mi se pare de departe o profetie mincinoasa,avida de bani,putere si inimi impietrite ca si statuile lor.