bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Mormonii sau Biserica sfintilor a Zilelor din urma

Despre budism, hinduism, yoga, cultul strămoşilor şi altele. Other religions from Asia and Africa. English, Latino, Italian, Romanian, Hebrew languages are alowed.

Mormonii sau Biserica sfintilor a Zilelor din urma

Mesajde calea » Mar Iul 11, 2006 3:04 pm

Ce parere aveti despre Mormoni? Ati citit ceva din cartea lui Moronii?
calea
Membru Special
Membru Special

Mesajde sofia » Mar Iul 11, 2006 4:00 pm

Am citit primele capitole din biblia mormona.Mi se pare interesant. Adica,este posibil.De ce nu? Cartea lui Moronii ce trateaza?

PS: Calea,ma gindeam,nu crezi ca ar trebui fiecare care aduce un subiect in atentie sa-l dezvolte putin a.i. sa nu devina un subiect mort?Sau cum sa facem?
Ultima oară modificat de sofia pe Mar Iul 11, 2006 4:08 pm, modificat 1 dată în total.
sofia
Membru Argint
Membru Argint

Mesajde radu » Mar Iul 11, 2006 4:08 pm

eu ştiam că biblia mormonă este chiar cartea lui Moroni...alta nu ştiu să aibe...dar s-ar putea să greşesc... :D
radu
Membru Special
Membru Special

Mesajde marinaru » Mar Iul 11, 2006 6:52 pm

am si eu aceasta carte si am rasfoit prin ea dar imi amintesc ca am gasit ceva contradictii iar cand fratii mormoni au venit la mine se uitau unul la altul ori nu vb. eu clar in romaneste ori nu stiau ei ce sa imi explice :) Am observat ca au o lectie invatata si mereu reveneau la intrebarea "este Joseph Smith un profet adevarat?"

Este totusi admirabil faptul ca au invatat limba romana si se descurcau destul de bine :)
marinaru
Membru Special
Membru Special

Înapoi la Alte Religii