bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Harry Potter

Despre budism, hinduism, yoga, cultul strămoşilor şi altele. Other religions from Asia and Africa. English, Latino, Italian, Romanian, Hebrew languages are alowed.

Harry Potter

Mesajde OryNider » Lun Mai 08, 2006 11:23 pm

Face rau mult Harry Potter in viata copiilor nostrii? Ce părere aveţi de acest personaj?
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Mesajde marinaru » Mar Mai 09, 2006 12:01 am

Eu am vazut toate partile ;) Este doar un film...ceva ireal.
marinaru
Membru Special
Membru Special

Mesajde calea » Mar Mai 09, 2006 9:53 am

dar care îi infectează pe copii cu o gândire greşită..........
calea
Membru Special
Membru Special

Mesajde marinaru » Mar Mai 09, 2006 1:47 pm

calea este posibil...adica pentru cei maturi care stiu sa distinga bine de rau...real de fictiune nu cred ca inseamna mai mult decat efecte speciale frumos realizate :) Pentru copiii poate sa insemne altceva...
marinaru
Membru Special
Membru Special

Mesajde OryNider » Mar Mai 09, 2006 2:31 pm

Eu am întrebat nu neapărat despre film fiincă s-au confecţionat tot felul de jucării (baghete magice, măturiţe, praf magic), şi haine Harry Potter iar pe internet există pagini unde se pot învăţa incantaţii magice online. Deasemenea jocul de calculator Harry Potter este foarte popular.
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Mesajde radu » Mar Mai 09, 2006 3:31 pm

da, le trezeşte interesul copiiilor pentru ocult, de timpuriu, mai ales că societatea occidentală este acum un mediu prielnic pentru penetrarea conceptelor orientale reunite sub mişcarea "New Age", care are din ce în ce mai mulţi simpatizanţi şi chiar practicanţi.
practicile care în trecut erau cunoscute ca "vrăjitorie", şi erau blamate de societate, acum se bucură de mare popularitate.
radu
Membru Special
Membru Special

Înapoi la Alte Religii