BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

articole

Despre revistă şi arhive.

Moderator: Membrii Speciali

articole

Mesajde calea » Vin Ian 11, 2008 8:55 pm

Este important să particpe cât mai mulţi fraţi la scrierea de articole, chiar dacă ele sunt doar experienţe, sau marturii...
calea
Membru Special
Membru Special

Mesajde calea » Joi Ian 31, 2008 10:34 pm

cum vi s-a părut revista nr. 1 ?
calea
Membru Special
Membru Special

Mesajde calea » Vin Mai 02, 2008 9:50 pm

deja a părut revista nr. 5...........aştept păreri, eventual, sfaturi şi sugestii..........
calea
Membru Special
Membru Special

Mesajde OryNider » Mar Mai 06, 2008 1:29 am

Păi nu au permisiuni să răspundă toţi utilizatorii în acest forum şi subforum...
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Re: articole

Mesajde innoire » Dum Mai 26, 2013 11:38 am

Am primele numere din Calea Crestina. As putea sa le postez aici?
Dumnezeu este iubire.
innoire
Membru Special
Membru Special

Anul naşterii: 11 Noi 1969

Mesajde OryNider » Joi Iun 20, 2013 10:50 pm

Acestea sunt primele numere:
http://caleacrestina.uv.ro/arhiva_2003/
Primele revistele sunt editate în 2001 de Işfa Alin şi de mine, iar apoi reeditate de el, dar nu mai ştiu dacă cele pe care le am în arhiva de pe sit sunt originalele ori sunt reeditate de el, posibil să fie originale căci sunt recuperate de pe hardul meu vechi. :mrgreen:
Ceea ce scrie în ele s-a scris în timp ce s-a încercat reintegrarea mea în creştinătate, după ce m-am consacrat în anul 2000 în afara creştinătăţii şi mesianismului, şi după ce am început anul IV de facultate aşteptând ca următorul pas să-l facă Dumnezeu, şi să aleg în funcţie de ce va alege şi mama.

Mai există o arhivă online aici, dar o parte a broşurilor din ea sunt actualizate la:
http://mesianic.uv.ro/brosuri/

Dacă doreşti să adaugăm numere, altele după nr.5 din 2008, ori dintr-un alt an pe care le ai, poţi folosi opţiunea "Încarcă fişier ataşat" ca să văd despre ce este vorba, înainte să lăsăm pe vizitatorii anonimi să le poată accesa.
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Mesajde innoire » Lun Iun 24, 2013 1:18 pm

Multumesc. Acestea le am si eu primele 10. Nu am altele.
Dumnezeu este iubire.
innoire
Membru Special
Membru Special

Anul naşterii: 11 Noi 1969

Înapoi la Revista "Calea Creştină"