BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

Ceva ciudat

Post here any experiences you had with Christ.
Postrază aici diferite experianeţe ce ai avut în Christos.

Ceva ciudat

Mesajde OryNider » Sâm Mai 23, 2009 11:46 pm

În ultimul timp obijnuiesc să mă plimb seara la marginea cartierului către pădure, iar astă sera veneam pe jos adminrând stelele. Am obiceiul de mic copil să mă plimb sera pe înserate dar de câţieva ani urmăresc şi camerele de satelit care sunt semănătoare cu lueafărul.

Când am ajuns acasă am avut avut un vis ciudat în care două insecte uriaşe cât două avioane şi cu mute lumini colorate pe ele culegeau recoltele de pe câmp şi au aruncat ceva soluţie pe oameni ca să adoarmă. Lumininile lor se asemănau cu nişte lăcuste care îşi închid aripile.

Dimineaţa s-au trezit oamenii şi nu ştiau nici dacă au cultivat ceva sau dacă s-a făcut ceva pe pământurile lor sau nu, ca şi cum s-ar fi uscat natural aproape toată recolta.

Când mi-am revenit puţin din ameţeală am scris imediat ca să nu uit deoarece m-iam adus aminte de profeţia cu lăcustele şi regele lor din Apocalipsa.

Este din mintea mea sau e un avertisment din lumea spirituală ?
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Re: Ceva ciudat

Mesajde OryNider » Joi Mai 28, 2009 7:13 am

Nu obijnuiesc ca să spun la cineva vreum vis doar dacă e ceva ciudat ieşit din comun ce nu am mai văzut nici unde în natură sau filme pe parcursul vieţii, sau poate am văzut şi am uitat până acasă şi mi-am adus aminte noaptea ceea ce nu cred că este posibil cu acest vis. De aceea am pus întrebarea, să văd dacă a mai întâlnit cineva ceva de genul sau dacă am mai auzit la cineva, nici mai mult şi nici mai puţin.
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Înapoi la Experienţe