![]() XHost |
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink. |
radu scrie:ifdofijn oiansidn asindqnw kwqmqm vuhuen
1. Vorbirea în limbi are rolul de a zidi posesorul acestui dar;
2. Vorbirea în limbi cu tălmăcire din partea aceleiaşi persoane sau din partea altei persoane capătă valenţe de proorocire şi zideşte biserica.
radu scrie:Adycel, eu făcusem o glumă, nu am hulit Duhul Sfânt.
radu scrie:adycel, eu nu răspund la provocări, dar totuşi insist, probabil tu nu ai înţeles ce am vrut să exprim - nu crezi că acuzaţiile pe care mi le aduci citând acele versete biblice sunt deosebit de grave, mai ales că hula împotriva Duhului Sfânt este un păcat de neiertat...
radu scrie:e o mare diferenţă între a poticni pe cineva şi a huli Duhul Sfânt. Cum crezi că prin ce am scris eu cineva s-ar putea poticni, în ce sens ?
"fkjdskfsdf dlfndsnfjdsn einwoeirnewi" - ăsta e motiv de poticnire ?
am încălcat vreun principiu biblic, am instigat la comiterea de păcate ?
Dacă da, te rog să explici.
adycel scrie:Calea, adevaratul crestin nu mai trebuie sa traiasca pe principiul milel ci pe cel al Dragostei, asta daca poti sa faci deosebirea intre cei doi termeni... Versetul pe care mi l-ai dat mai sus este destinat poporului evreu deoarece ei se aflau sub puterea legii, iar Cristos prin aceasta face trecerea de la cei ce se aflau sub lege la o stare de traire mai avansata, adica prin mila. Aceasta mila insa nu le era de ajuns pentru a ii duce la mantuire. Duhul Sfant ne invata pe noi acum ca nu mai trebuie sa traim sub o stare de slabiciune deoarece mila reprezinta un sentiment uman care poate fi schimbator, ci prin Dragoste care este descrisa in 1 Corinteni cap.13, care reprezinta o natura divina nu umana.
ovifan scrie:adycel scrie:Calea, adevaratul crestin nu mai trebuie sa traiasca pe principiul milel ci pe cel al Dragostei, asta daca poti sa faci deosebirea intre cei doi termeni... Versetul pe care mi l-ai dat mai sus este destinat poporului evreu deoarece ei se aflau sub puterea legii, iar Cristos prin aceasta face trecerea de la cei ce se aflau sub lege la o stare de traire mai avansata, adica prin mila. Aceasta mila insa nu le era de ajuns pentru a ii duce la mantuire. Duhul Sfant ne invata pe noi acum ca nu mai trebuie sa traim sub o stare de slabiciune deoarece mila reprezinta un sentiment uman care poate fi schimbator, ci prin Dragoste care este descrisa in 1 Corinteni cap.13, care reprezinta o natura divina nu umana.
Domnul Isus a spus in Matei 9:13 Duceti-va de invatati ce inseamna: Mila voiesc, iar nu jertfa! De ce nu a spus Dragoste voiesc, iar nu jertfa?
Crezi ca poate fi dragoste fara mila?
De asemeni Pavel Spune in Romani 1:26-31 caracteristicile celor ce s-au departat de Dumnezeu. Printre altele la vers. 31 spune: fara pricepere, calcatori de cuvant, fara dragoste fireasca, neinduplecati, fara mila.
In Evrei, Pavel ii lauda ca au avut mila de cei intemnitati "In adevar, ati avut mila de cei din temnita si ati primit cu bucurie rapirea averilor voastre, ca unii cari stiti ca aveti in ceruri o avutie mai buna, care dainuieste. Evrei 10:34.
Iacov ne spune in cap.2 vers 13: caci judecata este fara mila pentru cel ce n-a avut mila; dar mila biruieste judecata.
Citeste si versetui 23 din Iuda.
calea scrie:Draga ovifan
Aşa este.........există un dar special al exorcizărilor .........însă unele daruri se manifestă în legătură cu altele.....de pildă darul exorcizărilor poate fi însoţit de darul profeţiei, limbilor, sau deosebirii duhurilor pentru ca lucrătorul să exorcizeze eficient............
Care este darul tău dragă: ovifan?
sofia scrie:Unii oameni considera mila o slabiciune.Unii se urasc pe ei insisi daca le e mila.Unii nu simt mila niciodata.Mila este un sentiment foarte delicat.Unii nu stiu ce sa faca daca le e mila si-atunci izgonesc mila.
ovifan scrie:Eu nu am spus ca mila e tot una cu dragostea. eu cred ca dradoste fara mila nu poate fi.
Ce fel de dragoste poate avea cineva, daca nu are mila de vaduva si orfan sau de un frate in necaz?
Stiu ca dragostea e cea mai mare si ca nu vom pleca de pe acest pamant decat cu dragostea conf. 1 Corinteni 13, dar eu cred ca una din insusirile dragostei este si mila. Si chiar sa nu fie asa, eu nu cred ca Domnul se va supara ca am fost milosi. Tu ce zici? E chiar asa de gresit sa-ti fie mila de oameni?
Înapoi la Darurile Sfântului Duh
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori