Congregaţiile Membre IAMCS : Mişcarea de Restaurare Mesianică.
BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

Congregaţiile Membre IAMCS

Dialogul între evreii mesianici şi geltilii creştini.

Congregaţiile Membre IAMCS

Mesajde OryNider » Dum Iul 21, 2013 1:10 am

Congregaţiile & Sinagogile de pe această hartă sunt membe ale IAMCS (Alianţa Internatională a Congregatţiilor & Sinagogilor Mesianice)

IAMCS Member Congregations
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Re: Congregaţiile Membre IAMCS

Mesajde innoire » Vin Noi 15, 2013 1:16 pm

Shalom,

Ce rost are aceasta miscare daca invatatura lor de baza este falsa in raport cu ce invata Biblia, care invata un monoteism pur, invatand pretutindeni ca doar o singura persoana este Dumnezeu, Tatal, creatorul cerurilor si al pamantului?

We believe in the God of Abraham, Isaac and Jacob, the One true G-d, Creator of all things, the G-d of Israel, omniscient, omnipotent, who revealed Himself in the entire Holy Scriptures as Father, Son and Ruach HaKodesh (Holy Spirit), and yet is One (echad).
Dumnezeu este iubire.
innoire
Membru Special
Membru Special

Anul naşterii: 11 Noi 1969

Re: Congregaţiile Membre IAMCS

Mesajde OryNider » Mie Apr 09, 2014 9:17 am

Unde scrie acea expresie sabelistică ? Nu scrie că Ruach Elohim and Ruach HaKodesh 2 in 1 echad ?

Sunt curos care din congregaţii a scris aşa.
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Înapoi la Mişcarea de Restaurare Mesianică.