BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

Porc cu chip de maimuţă.

Romanian Only. Discuţii libere...

Moderator: Admin

Porc cu chip de maimuţă.

Mesajde OryNider » Vin Ian 02, 2009 12:50 pm

În China s-a născut un porc cu chip asemănător cu omul încrucişat cu porc, sau asemănător cu o maimuţă.

http://netvm.blogspot.com/2008/08/porcu ... maimu.html
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Re: Porc cu chip de maimuţă.

Mesajde innoire » Mie Iul 03, 2013 2:30 pm

"Patrupedul nu se aseamănă deloc cu ceilalţi patru fraţi ai săi şi, spun apecialiştii, suferă de o boală numită oloprosencefalie, o anomalie cerebrală ce provoacă ciclopia, respectiv incapacitatea ochilor de a se dezvolta în mod normal."
Dumnezeu este iubire.
innoire
Membru Special
Membru Special

Anul naşterii: 11 Noi 1969

Mesajde OryNider » Vin Iul 19, 2013 3:14 pm

După mulţi este vorba de Telegonie între porc şi om, iar că genele umane au ocolit ceilaţi feţi în prima fază ebrionică de dezvoltare. Acesta este un femomen care nu se observă aşa uşor la cei din aceiaşi specie, decât că unul din copii seamănă cu primul partener, dar este motivul pentru care se interzice încrucişarea între specii.
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Mesajde innoire » Dum Iul 21, 2013 8:16 pm

OryNider scrie:După mulţi este vorba de Telegonie între porc şi om, iar că genele umane au ocolit ceilaţi feţi în prima fază ebrionică de dezvoltare. Acesta este un femomen care nu se observă aşa uşor la cei din aceiaşi specie, decât că unul din copii seamănă cu primul partener, dar este motivul pentru care se interzice încrucişarea între specii.

Copilarii.
Dumnezeu este iubire.
innoire
Membru Special
Membru Special

Anul naşterii: 11 Noi 1969

Înapoi la Discuţii libere