BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

Noile buletine 666 intra in Romania

Romanian Only. Discuţii libere...

Moderator: Admin

Mesajde lordsion » Lun Feb 19, 2007 2:43 pm

Mai Adriane mai tu crezi ca Isus s-a adresat doar celor 12
apostoli fara sa se gandit la la continuatorii Sai din zilele de pe
urma?
Normal ca in cazul luptei lui Iosua cu amoritii a avut loc un fenomen
fizic si nu unul de natura spirituala, nu are rost sa depasesc granitele
scripturilor si sa ma lansez in tot felul de afirmatii stiintifice ce tin de
fizica, astronomie, astrofizica, etc... Subiectul acestui topic era
legat de semnul fiarei. In cazul Apocalipsei vorbim de simboluri
care reprezinta anumite lucruri, persoane etc...
Daca am crede ca evenimentele ce se vor desfasura la sfarsitul
lumii sunt doar de natura spirituala si nu sunt insotite de fenomene fizice ne-am putea insela.
Evident stelele care cad din cer nu sunt stele fizice pentru ca o stea
este cu mult, mult mai mare decat Pamantul si sunt stele cu mult
mai mari decat Soarele din sistemul nostru solar,
Betelgeuse, stea în constelaţia Orion, are un diametru solar de 1.000 de ori mai mare decât diametrul Soarelui nostru.
dar in acelasi timp sunt si stele foarte mici ce masoara in jur de 20 kilomentri in care materia este foarte comprimata, stelele neutronice
sau pulsarii cum le mai numesc astronomii.
Un centimetru cub de materie aici pe aceasta stea cantareste pana la
500 de milioane de tone.
Apocalipsa ne este prezentata in simboluri care au o semnificatie
spirituala dar care pot indica spre lucrurile fizice.
Stelele din Apocalipsa pot reprezenta si oameni cu raspundere
in cadrul bisericii, adunarii: Apostoli, Supraveghetori sau chiar
oamenii supusi firii pamantesti sunt asemanati cu niste stele ratacitoare
Iuda 13
nişte valuri înfuriate ale mării, cari îşi spumegă ruşinile lor, nişte stele rătăcitoare, cărora le este păstrată negura întunerecului pentru vecie.

Adrian asa cum ti-am spus
vreau sa inchidem subiectul de discutie pentru
ca spiritul prin care discutam lucrurile aici nu este unul constructiv
si sunt convins ca de ambele partii am putea conversa aici luni intregi
depasiind cu mult granitele sfiintelor scripturi si intrand pe taramul stiintei:
al fizicii, atronomiei, astrofizicii, materii care imi plac dar
aici as fi dorit sa ne referim scrict la subiectul topicului. Nu as fi dorit
sa ofer un raspuns final pentru stiu ca lucrurile se vor intelege atunci
la implinirea lor cum este si intelegerea referitoare la semnul fiarei.
In rest sa auzim numai de bine !
lordsion
Membru Argint
Membru Argint

Mesajde adycel » Lun Feb 19, 2007 5:10 pm

Aha stai ca nu merge asa Adriane, pe ce criterii faci tu diferenta intre Apocalipsa si restul scripturii si iti alegi doar ce iti convine in a se intelege duhovniceste, iar ce nu poti intelege o dai pe faptul ca stie El Dumnezeu, sau ca se vor afla toate la timpul lor...E nedrept sa faci astfel de departajari fara a avea argumente judecand dupa criterii stabilite subiectiv, si nu obiectiv, fara a avea un suport biblic.

Este normal ca Isus nu s-a adresat doar ucenicilor, insa ceea ce conteaza mai mult este faptul caci chiar lor le-a spus acele lucruri in mod direct si chiar ei nu le-au mai prins acele evenimente in viata lor si totodata sfarsitul apropiat despre care le vorbea Isus. Isus nu putea sa ii minta. Deci oricat ai incerca sa le sucesti, varianta ca acele semne s-ar intelege in mod fizic, material, nu este valabila. Duhovniceste inteles acele lucruri s-au petrecut in viata Apostolilor, pana la sfarsitul lor, astfel implinindu-se ce le-a spus Isus si pentru ei.

Daca depasesti granitele gandirii umane, limitate asta nu inseamna ca depasesti granitele scripturii, fiindca intelegerea scripturii depaseste granitele intelegerii umane.
"Neprivind noi la cele ce se vad, ci la cele ce nu se vad, fiindca cele ce se vad sunt trecatoare, iar cele ce nu se vad sunt veonice." 2 Corinteni 4;18

www.freewebs.com/crestininabsolut
adycel
Membru Bronz
Membru Bronz

ALoooo....

Mesajde Samy2 » Lun Feb 26, 2007 4:03 pm

aloooo lumeeeee.......voi va ganditi inainte sa vb???cum sa`ti fie indiferent dak primesti sau nu cipul....scrie clar in Biblie ca cine primeste semnul fiarei 100% nu ajunge in cer....mai cititi Biblia oameni buni...dak se uita unu nepocait pe forum si va aude 100% nu se pocaieste pt ca ii tot acolo dak primeste sau nu semnul fiarei...dak pocaitii l`au primit si zic ca ajung in cer....ce ma opreste si pe mine sa ajung dak il primesc...???:|:|:|
Samy2

Mesajde OryNider » Lun Feb 26, 2007 4:42 pm

Aşa e, primii creştini au fost arşi pe cruce sau aruncaţi la lei pentru că nu au adus o firimătură de tămâie pe altarul unui zéu sau măcar să simuleze că aruncă. Iar voi credeţi că semnul fiarei are mai mică importanţă ca fărimărura de tămâie adusă pe altarul uni zéu? Dar acum va fi diferit că toată lumea sau aprope toată lumea va avea cip-ul iar semnul fiarei va fi înregistrat în cip mult mai târziu când nimeni nu va ştii să se descurce fără cip cu exepţia celora puţini care nu vor avea cip deloc şi nimeni nu le va pretinde să îşi implanteze fiindcă au respins dintodeauna orice fel de cip fie el şi biomentric.
Dacă ar fi un semn care se poate vedea şi ar fi la toţi la fel nu ar mai fi nevoie să calculăm nimic.
Nu se pune problema de mers la cer sau nu, ci scrie clar că cei ce vor primi semnul fiarei şi numărul ei vor fi nimiciţi la venirea Domnului pe norii cerului. Ori până acuma cine a fost nimicit pensonal de Dumnezeu nu a mai avut parte nici de înviere şi nici de judecată, de exmplu cei morţi la potop sau în Sodona şi Gomora. Cei cu numărul fiarei vor avea aceiaşi soartă.
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Mesajde Samy2 » Lun Feb 26, 2007 6:44 pm

lordsion scrie:Adycell !
Vechiul Testament nu a fost anulat de catre Noul Testament ci SCHIMBAT.
Pe ce text scriptural te bazezi cand faci aceasta afirmatie???
Vrei tu sa spui ceva dar nu sti ce ! Aici e problema !

Imi spui mie ca eu nu stiu sa fac difereanta intre vechiul si
noul testament Imi pare rau dar se pare ca tu esti in aceea
situatie . In tine este spirit de mandrie iar mandria
merge inaintea caderii. Esti plin de mandrie omule iar
TU VEI CADEA !
Acum poate ma urasti pentru ceea ce iti spun
dar mai tarziu daca vei intelege tie iti va fi de folos
iti spun acest lucru din propria mea experienta !

Ca si Petru care s-a increzut in propriile forte
Domnul Cristos l-a invatat sa se increda in Dumnezeu si
nu in el insusi. Orice crestin daca nu este zdrobit nu poate
urma pe Domnul Cristos.

Nu mai puneti prb vechiului testament pt ca acolo ce`o fost o fost....priviti mai mult spre noul testament pt ca asta e ceea ce ne intereseaza si acolo e ceea ce cautam in privinta viitorului nostru;)
Samy2

Re: ALoooo....

Mesajde marinaru » Mar Feb 27, 2007 2:39 am

Samy2 scrie:aloooo lumeeeee.......voi va ganditi inainte sa vb???cum sa`ti fie indiferent dak primesti sau nu cipul....scrie clar in Biblie ca cine primeste semnul fiarei 100% nu ajunge in cer....mai cititi Biblia oameni buni...dak se uita unu nepocait pe forum si va aude 100% nu se pocaieste pt ca ii tot acolo dak primeste sau nu semnul fiarei...dak pocaitii l`au primit si zic ca ajung in cer....ce ma opreste si pe mine sa ajung dak il primesc...???:|:|:|

Eu primesc cu drag cipul... :wink:
marinaru
Membru Special
Membru Special

Mesajde OryNider » Mar Feb 27, 2007 4:59 am

Samy2 ai zis că nu ai înţeles ce am vrut să scriu şi o să explic...
Deci nu starea morţilor ne interesează pe noi sau discutăm aîn acest topic pentru că atunci când trupul nostru este în Locuinţa Morţilor (şi conştiinţa în Rai sau Iad) sau Hades să folosesc cuvântul grecesc, nu atunci îşi ia omul răsplata fie ea bună sau rea ci atunci când o să fie judecat de Dumnezeu şi asta se întâmplă o singură dată la judecata pentru răslată sau osândire.

Primii care vor avea parte de judecată în afară de cei de la potopul cu apă şi din Sodoma şi Gomora, vor fi cei care primesc semnul Fiarei şi se închină icoanei, în acelaşi timp la venirea Domnului vor fi răsplătiţi sfinţii care vor învia şi vor împărăţii cu mielul pentru o mie de ani, apoi vor mai fi alţii care vor învia şi unii din aceştea vor avea parte de judecată când vor murii din nou cu moartea a doua, şi în final judecata de apoi când vor fi judecaţi cei care nu au avut parte de judecată înainte.

Cei care primesc semnul fiarei din start sunt loitoi în iazul care arde în centrul pământului.
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

666 -buletine

Mesajde maio » Mie Feb 28, 2007 2:25 am

Vreau mai mulyte notiti despre noile buletine 666 , si daca sa aplicat in vreo tara!!!!!
Si de cand vor sa intre in vigoare cu aceste porcari ?¿?¿?
Astepyt raspunsurile voastre........Multumiri!!!!!![/b]
maio

Mesajde vizitator » Sâm Mar 03, 2007 5:08 am

Dragii mei voi ziceti ca nu doriti sa primiti cipul insa nu uitati caci pe baza componentei acelui cip folositi toate produsele ce se vind in magazine care detin acele bare ce formeaza 666 si nu realizati multi dintre voi poate inca!
Voi va ginditi la un numar sau un cip dar nu va ginditi caci nu in acest lucru consta mintuirea si primirea vietii vejnice!
Ci in ce ?Ce spune Ioan in primul rind cind apare din pustie?Ce spune Isus cind apare pe scena vietii umane?Si interesant caci Este si condamnat,vorbit de rau si rastignit de tocmai cei ce se laudau si cunoasteau Legea!Deci pentru a deveni un crestin adevarat care sint conditiile si ce trebuie facut ca sa se poata primi mintuirea?
Cipul este folosit acum dupa cum vedeti si la animale,la oamenii bolnavi,la unii militari si la multe alte lucruri despre care se doreste sa se stie cine este ,de unde apartine si poate unde se gaseste!
Acest cip este deja montat si pe unele mashini scumpe care sa poata fi detectate in caz caci sint furate sau nu li sa achitat plata de imprumut de cel ce o conduce si sa fie oprita si localizata!Tehnologia industriei si a stiintei este foarte avansata si va deveni avansata !Insa partea critica si proasta este alta si va intreb ;V -ati gindit care este?Si ce a spus Isus caci daca va gasi la intoarcere?Si prin ce se poate ajunge la mintuire?
<<Cinstiti>>1 petru 2cu 17
vizitator
Membru Argint
Membru Argint

Mesajde OryNider » Vin Mar 09, 2007 8:14 pm

Nu mai e Isus păstorul oilor dacă oile au cip ca semn al stăpânului.
Pentru mai multe detalii citiţi şi topicul cu "campania cipurilor începe"...
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Mesajde vizitator » Lun Mar 12, 2007 7:56 am

Isus este pastorul oilor care il urmeaza si doresc sa se hraneasca pe pashunile lui!
Depinde de fiecare unde doreste sa se hraneasca si cine doreste sa ii fie pastor!
El nu face referire la numai un fel de pastor ci face referire la doua feluri de pastori Ioan 10 cu 11 si ioan 10 cu 12.Azi majoritatea il cauta si il gasesc pe cel descris in versetul 12 si stiti de ce?Cine poate sa explice?
<<Cinstiti>>1 petru 2cu 17
vizitator
Membru Argint
Membru Argint

Mesajde marinaru » Dum Mar 18, 2007 2:45 pm

Ce rost avea ca Ioan, sa spuna primilor cititori ai profetiei sale, sa "calculeze" numarul numelui fiarei, daca ea urma sa se nasca abia dupa 2000 de ani sau mai mult?

Apocalipsa 13:18 Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este: şase sute şaizeci şi şase.
marinaru
Membru Special
Membru Special

Re: Noile buletine 666 intra in Romania

Mesajde OryNider » Dum Dec 14, 2008 5:12 am

În veacurile trecute toate literele erau şi cifre sau numere, şi în ebraică şi greacă, la fel ca sistemul roman: I, II, III, ..., IX, X, etc.

OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Re:

Mesajde OryNider » Dum Dec 14, 2008 5:27 am

vizitator scrie:Isus este pastorul oilor care il urmeaza si doresc sa se hraneasca pe pashunile lui!
Depinde de fiecare unde doreste sa se hraneasca si cine doreste sa ii fie pastor!
El nu face referire la numai ún fel de pastor ci face referire la doua feluri de pastori Ioan 10 cu 11 si ioan 10 cu 12.Azi majoritatea il cauta si il gasesc pe cel descris in versetul 12 si stiti de ce?Cine poate sa explice?

Dacă prin folosirea cipului se falsifică natura umană atunci cei ce îl acceptă nu mai sunt creaţia lui Dumnezeu ci au îmbunătăţiri făcute de savanţii tereştri. Dacă adam nu mai e genuine nu mai e autentic indiferent cum a ajuns în acea stare.
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anterior

Înapoi la Discuţii libere