![]() XHost |
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink. |
Moderator: Admin
OryNider scrie:Un răspuns îl găsim aici: Eusebius Form
Pe scurt părintele istoriei bisericii creştine Eusebius, episcop de Cezarea în timpul împăratului Constantin, despre care se crede că a avut acces la evanghelia după Matei, originală scrisă chiar de Matei, a afirmat că contemporanii lui au modificat cuvintele lui Isus care nu ar fi pomenit deloc de botez aici.
Se pare că el a găsit în codicele de Caesarea formularul următor de text:
"πορενθέντες μαθητύσατε πάντα τά έθνη έν τώ όνόματί μον, διδάcκοντεc αύτούc τηρεϊν πάντα όcα ένετειλάμην ύμϊν."
"Go disciple ye all the nations in my name, teaching them to observe all things whatsoever I have commanded you."
"Mergeţi discipolizaţi aşa totate naţiunile în numele meu, învăţându-i să urmărească toate lucrurile mai oricare pe care eu v-am poruncit."
Dacă acesta este corect formula de botez apare prima oară în Fapte.
VDC scrie:7 (Căci trei sunt care mărturisesc în cer: Tatăl, Cuvântul şi Duhul Sfânt şi aceşti trei una sunt)
8 Şi trei sunt care mărturisesc (pe pământ): Duhul, apa şi sângele şi aceşti trei sunt una în mărturisirea lor.
GBV scrie:7 Căci trei sunt care dau mărturie:
8 Duhul, apa şi sângele şi aceşti trei sunt una în mărturia lor.
sofia scrie:Chiar daca ideile mele,sa zicem,sint mai iesite din canoane.
Eu cunosc oameni care nu sint preoti ,care sint oameni obisnuiti si care pot scoate demoni.Defapt cunosc 2 oameni astfel,dar care au o credinta si o vointa foarte puternice.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori