![]() XHost |
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink. |
marinaru scrie:Ok deci daca adunarea tine 2 ore o femeie nu are voie sa spuna nimic corect ? Nu credeti ca e cam plictisitor pentru ele sa stea 2 ore sa nu spuna nimic ?
marinaru scrie:Lucian inteleg asadar cu privire la rugaciune cum trebuie sa facem ?
Cum spune Isus ?
Matei 6:5 Când vă rugaţi, să nu fiţi ca făţarnicii, cărora le place să se roage stând în picioare în sinagogi şi la colţurile uliţelor, ca să fie văzuţi de oameni. Adevărat vă spun, că şi-au luat răsplata.
6 Ci tu, când te rogi, intră în odăiţa ta, încuie-ţi uşa şi roagă-te Tatălui tău, care este în ascuns; şi Tatăl tău, care vede în ascuns, îţi va răsplăti.
Sau cum spune Pavel ?
1 Timotei 2:8 Vreau, deci, ca bărbaţii să se roage în orice loc şi să ridice spre cer mâini curate, fără mânie şi fără îndoieli.
marinaru scrie:Lucian scuza-ma dar asta a spus Isus si a facut o comparatie cu fariseii pentru ca noi nu trebuie sa facem ca ei. Pavel a spus cam altceva...
calea scrie:care trebuie să fie gradul de colaborare între adunări...........cât trebuie să depindă unele de altele şi cât trebuie să se autoguverneze..........?
calea scrie:Autoguvernarea nu însemnă despărţirea de Cristos, Cristos e capul oricărei adunări locale..........problema nu e la raportul faţă de Cristos ci la raportul faţă de celelalte adunări locale.........
Waelsch a spus:
În epistolele pastorale afläm cä Bisericile locale aveau trei feluri de slujitori: episcop, preot ("presbyteros"), diacon.
În Biblie nu găsec decât două feluri de slujitori:
Filipeni 1:1 Pavel şi Timotei, robi ai lui Isus Hristos, către toţi sfinţii în Hristos Isus, care sunt în Filipi, împreună cu episcopii (Sau: supraveghetori) şi diaconii:
Preoţi snt toţi credincioşii (1Petru 2:9)...........numai că la voi nu mai există preoţia universală a credincioşilor..........şi vă făliţi cu minciuna de succesiune apostolică..........uitaţi că Dumnezeu din pietrele acestea poate să ridice episcopi si diakoni..........aprobaţi de el..........
Duhul este cel care dă viaţă carnea nu foloseşte la nimic.............
calea scrie:Nu neaparat în toate cazurile.............da uneori sau rugat cu aceleaşi cuvinte dar nu totdeauna:
Faptele Apostolilor 20:36 După ce a vorbit astfel, a îngenuncheat şi s-a rugat împreună cu ei toţi.
Faptele Apostolilor 21:5 Dar când s-au împlinit zilele, am plecat şi ne-am văzut de drum; şi ne-au petrecut toţi, cu nevestele şi copiii, până afară din cetate. Am îngenuncheat pe mal şi ne-am rugat.
În aceste texte nu se precizează ca sau rugat aceleaşi cuvinte
e simplu: textele au fost scrise de barbati, din perspectiva lorsofia scrie:Mie mi se pare ciudat ca femeia este privita un fel de bun second-hand,eu daca sint femeie,sint ce,o masina de spalat si atit?
Sau sint inferioara? De ce?
povestea cu Adam si Eva este modul incare spiritualitatea iudaica si-a explicat faptul ca omul nu este ca Dumnezeu (omul este limitat cel putin in timp si spatiu intr-o anumita viata...)sofia scrie:Eu vad situatia cam asa:de ce Adam a mincat fructul,el n-a vazut ce maninca?
Si pina la urma ce e simbolic si ce e real in povestea asta?
in zilele respective, nici acum in bisericile ortodoxe femeile nu au voie sa intre; si lauzele, la fel...radu scrie:femeile nu aveau voie în temple pt că le venea menstruaţia şi murdăreau covoarele- serios, chiar aşa a fost.
nu crestinii au facut pasul respectiv!marinaru scrie:gandeste-te ca femeile nici nu intrau in templu pana la crestini si nici nu participau la adunari...deci ei au facut un pas mare in acest sens...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori