![]() XHost |
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink |
radu scrie:în anul 1996, papa Ioan Paul al II-lea a emis o bulă prin care consfinţea teoria evoluţiei din maimuţă ca fiind corectă şi în armonie cu credinţa creştină. Cum vă explicaţi aşa ceva ?
acolo ai citit parerea preotului respectiv...radu scrie:puteţi găsi referiri la acestă chestiune în dicuţie în cartea preotului ortodox Calciu-Dumitreasa, Lumină şi credinţă mistică, în care autorul dedică un capitol întreg acestei erezii papale. Eu acolo am citit despre acesta.
e bine, dar...radu scrie:mă gândesc că stimabilul Calciu-Dumitreasa este mai expert decât mine în domeniu....aşa că părerea lui o iau în calcul.
radu scrie:MariaB scrie:ca orice om, si el poate gresi!
(mai ales cand este antrenat in dispute...)
hmmm....nu orice om poate greşi...papa e infailibil !!![]()
cu toate că doar ex-caetedra.
radu scrie:după părerea ta, deoarece eşti avizat, lucrând în domeniu, papa Ioan Paul al II-lea declară sau nu teoria evoluţiei omului din maimuţă, sub o formă sau alta, ca fiind valabilă ?
pe scurt, in mod personal, de fapt, NU O INFIRMA, neavand dovezile stiintifice care sa permita luarea unei atitudiniWaelsch scrie:radu scrie:după părerea ta, deoarece eşti avizat, lucrând în domeniu, papa Ioan Paul al II-lea declară sau nu teoria evoluţiei omului din maimuţă, sub o formă sau alta, ca fiind valabilă ?
Pe scurt. În mod personal, o crede. Ca slujitorul cel mai înalt al Bis Cat, nu are puterea de a o afirma.
ceea ce face Papa ca persoana particulara nu imi influenteaza credinta, catolica fiindradu scrie:mă refeream ca persoană particulară, adică Masoneria şi-a infiltrat omul ei. Acest fenomen are loc nu numai în cadrul bisericilor dar şi în mediul politic (mai ales).
marinaru scrie:Se preda pentru ca nu se accepta ideea de creatie. Prefera sa fie in ceata si sa speculeze decat sa accepte adevarul. Sau daca nu vor sa accepte creatia macar sa spuna nu suntem siguri dar credem...la scoala se face un alt tip de brain wash
radu scrie:cel mai bine ar fi să ne educăm noi copiii aşa cum credem, din punct de vedere religios.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori