Aproapele vostru sa fie nu cel din familie sau cel pe care il cunosti,ci cel pe care odata in viata il intalnesti .
Am auzit declaratii de iubire care mai de care frumoase ,dar cand sa ajuns la fapta toti au inceput sa-si caute alte procupari.Nu este vorba de a ajuta financiar pe cineva ,ci chiar cu o vorba buna pusa in fata unor vorbe aruncate asupra unui om.
Daca cineva il acuza pe altul si acela tace,impresia imediata este de vina,dar poate tacerea reprezinta altceva .
Cand cineva il acuza pe altul,toti incep ca vulturii sa-l atace pe cel deja atacat.
Ajungem sa fim buni imitatori ,dar din pacate imitam raul si nu iubirea.
Nu sunt generalizari,dar este o realitate in care traim si care ne duce spre pieire.
Nu suntem mai presus de nici un necrestin daca nu suntem in stare sa ne daruim pentru aproapele nostru care nu trebuie sa fie neaparat crestin.
Am auzit pe forum cum ca evreii au fost pedepsiti pentru ca ei l-au rastignit pe Isus.
Dar spun eu,oare noi nu il rastignim zilnic pe Isus prin pacatele noastre.
Mare grija in vorbele noastre,la ce spunem,sa ne gandim de mai multe ori inainte de a vorbi.
Sa fiti iubiti si sa iubiti cu aceeasi iubire cu care am fost si suntem iubiti de Dumnezeu.