![]() XHost |
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink. |
erezie este o atitudine contrara Biserici, oricare ar fi eamarinaru scrie:Deseori, mai ales catolicii si ortodoxii folosesc acest termen EREZIE...
Biserica este condusa de Duhul Sfant atunci cand stabileste ceva in legatura cu credintamarinaru scrie:Biserica pe ce baza stabileste ce este si ce nu este erezie ? Pe intelegerea proprie a scripturii ? Sau unde este cazul pe intelegerea proprie a scripturii si a Traditiei ?
accepti ca toti suntem condusi de Duhul Sfant (avem preotia comuna...)?marinaru scrie:MariaB pretentia unei biserici ca este condusa de Duhul Sfant eu cred ca este deplasata in unele cazuri...mai ales ca multe pretind asta si totusi nu sunt unite...Duhul Sfant nu dezbina ci uneste...ori doar una este condusa de Duhul Sfant ori niciuna...Pentru ca nu pot fi toate...
MariaB scrie:accepti ca toti suntem condusi de Duhul Sfant (avem preotia comuna...)?marinaru scrie:MariaB pretentia unei biserici ca este condusa de Duhul Sfant eu cred ca este deplasata in unele cazuri...mai ales ca multe pretind asta si totusi nu sunt unite...Duhul Sfant nu dezbina ci uneste...ori doar una este condusa de Duhul Sfant ori niciuna...Pentru ca nu pot fi toate...
la fel este si cu Biserica, oricare ar fi ea: chiar daca este sfanta, este formata din oameni pacatosi/gresitori...
Daniel scrie:adycel , ai dreptate ca crestinul nu mai trebuie sa pacatuiasca dar cred ca moartea fata de pacat nu are loc dintr-odata ci treptat in timp odata cu lupta noastra contra lui.
ma aflu intr-o Biserica adevarataadycel scrie: Mediteaza la aceste versete si puneti serios semne de intrebare, ca sa vezi in ce fel de biserica te afli !!!
Cum poate sa traiasca Cristos in tine daca tu traiesti cu impresia ca oricand poti pacatui?!
MariaB scrie:ma aflu intr-o Biserica adevarataadycel scrie: Mediteaza la aceste versete si puneti serios semne de intrebare, ca sa vezi in ce fel de biserica te afli !!!
nimeni nu poate spune ca nu va mai pacatui niciodata, decat daca vrea sa minta
pacatuiesc cand actionez constient in sensul slabirii sau ruperii legaturii mele cu Dumnezeu, prin actiuni avand ca obiect pe aproapele, pe mine insumi sau celelate creatii ale lui Dumnezeuadycel scrie: ce inseamna pacatul pentru tine ?
calea scrie:Ne poţi face o listă sau o descriere a păcatelor ce duc la moarte şi a celor ce nu duc la moarte?
MariaB scrie:pacatuiesc cand actionez constient in sensul slabirii sau ruperii legaturii mele cu Dumnezeu, prin actiuni avand ca obiect pe aproapele, pe mine insumi sau celelate creatii ale lui Dumnezeuadycel scrie: ce inseamna pacatul pentru tine ?
slabesc legatura mea cu Dumnezeu cand ignor pe Dumnezeu, pe apropele sau pe mine insami
rup legatura cu Dumnezeu cand fac orice nu este placut in fata lui Dumnezeu
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori