BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

sclavul fidel şi prevăzător

Orice subiect teologic.

sclavul fidel şi prevăzător

Mesajde calea » Sâm Iul 01, 2006 11:35 pm

Am avut recent o descoperire în ce priveşte "sclavul fidel şi prevăzător" din Matei 25:45..........în Biblia Cornilescu "rob credincios şi înţelept"

Ştiaţi că nu numai în Matei 24:45-51 şi în Luca 12:42-46 este relatarea despre acest sclav, ci şi în Marcu 13:34-37.........aici sclavul este numit 'portar'..............

Eu cred că 'sclavul' sau 'administratorul' sau 'portarul' , poate fi 'îngerul bisericii' (Ap. 2:1) adică conducătorul bisericii locale.........iar peste întreg poporul lui Dumnezeu a fost în primul secol apostolii în frunte cu Petru..........în zilele noastre nu ştiu deocamdată cum se aplică......voi ce ziceţi?
calea
Membru Special
Membru Special

Mesajde vizitator » Lun Dec 18, 2006 9:13 am

Calea ,portarul sau usa oilor este Isus ;Ioan 10 cu 7 la 9.Asadar eu nu stiu cum ai putea sa contrazici ce Isus explica in aceste versete din evanghelia lui Ioan!
<<Cinstiti>>1 petru 2cu 17
vizitator
Membru Argint
Membru Argint

Înapoi la Orice Subiect