de OryNider » Lun Aug 12, 2013 3:49 am
Cel mai probabil, atunci când au început mulţi să susţină că pildele nu ar fi canonice, a fost rugat de cineva ca să clarifice.
Dacă te referi la râpă, ea este reală şi există deja dar cei care sunt cu Mesia rămân pe nori, ori pe un munte, şi nu cad fără să fie de o anumită parte.
El este "liber profesionist" deci dacă ştie unde să pună punct cu integrarea în sistem, pe cum se integrează România, poate fi biruitor, caz în care nici nu contează pentru că biruitorii vor fi luaţi sus la Tronul lui Dumnezeu.
Nu tot aşa cu cei care rămân, ci ei vor fi fie ca Lot care a locuit cu familai lui în Sodoma, fie cei care vor asculta de mesager: "Ieşiţi din mijlocul lor poporul Meu", vor locui în Colibi "cu poporul Dumnezeului lui Avraam", lui Isaac şi al lui Iacov, "cei dimpreună moştenitori ai aceleiaşi făgăduinţe": căci Avraam "aştepta cetatea cu temelii puternice, al cărei meşter şi lucrător este Dumnezeu". Păcat că majoritatea credincioşilor născuţi în Creştinism nici nu au auzit de locuirea în "Colibi" doar dacă au citit cu atenţie, în Ioan 7:2,6-8,14, unde Mesia a stat în Colibă până a venit vremea ca învăţătorii să înveţe mulţimile şi nu mai aveau vreme să se adune la sfat, şi dacă au citit în Zaharia 14:16-17 dar unde nu arată că locuirea în "Colibi" este un refugiu din cetăţiele /oraşele mari, ci este o umbră a lucrurilor trecute, când neamurile anual se pocăiesc de toate persecuţiile şi tot răul care l-au făcut sfinţilor înainte de sfârşitul veacului acesta.
A fi biruitor însemnă ca atunci când ţi se dau două soluţii, când ţi se spune să alegi una din două "pastile", este să mergi mai departe în viaţă, să-ţi obţii toate drepturile, fără să consideri că ai avea nevoie de o "pastilă".
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)