BluePink XHost |
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink |
OryNider scrie:Recent un frate ia zis la maicămea în biserică că cei care sunt creştini cu adevărat nu se mai îmbolnăvesc şi nu merg la medic iar ea s-a poticnit pentrucă toţi au fost de acord cu el. Aşa să fie?
calea scrie:Draga Ory nu mai spune minciuni.........fratele nu a spus:
"cei care sunt creştini cu adevărat nu se mai îmbolnăvesc şi nu merg la medic ".............ci a spus că "Cristos este viaţa noastră ce nevoie mai avem să mergem la medic, cănd dumnezeu ne poate vindeca"..........
Eu cred că Dumnezeu le cere la unii copii ai săi avnsaţi în credinţă nivelul acesta de ase bizui doar pe El şi să nu alerge la oameni.......sau în situaţia când ne spune personal să nu mergem la medic că ne va vindeca El.
daca ai credinta mare nu te musca, dar mai gresesti si tu din cand in cand, doar nu este crestinul perfect, nu-i asa!?OryNider scrie:Deci dacă ne muşcă un câne turbat putem să mergem la medic? Întreb fiincă deja dacă avem credinţă mare nu ne muşcă nimik. Mie mi s-a spus că nici în cazul acesta să nu apelăm la medic.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori