BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

Reparare forum

Discuţii depre site şi forum.

Reparare forum

Mesajde OryNider » Vin Iul 21, 2006 4:16 pm

Cineva s-a înregistrat cu un nume invalid :x şi s-a stricat daza de date a forumului. Astfel am pierdut utilizatorii care sau înscris în ultima lună şi îi rugăm să se înregistreze din nou.
Mulţumim pentru înţelegere!
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Mesajde Daniel » Vin Iul 21, 2006 4:46 pm

Userii care au ramas in baza de date daca vor vedea la nr de mesaje un nr mai mic decat ceea ce au scris ei sa nu se teama ca le-au disparut mesaje .Este ceva eroare , pot sa verifice la profilul lor sa vada ca sunt scrise toate mesajele doar ca nu le apare numarul real scris sub nume .
Daniel
Membru Argint
Membru Argint

Mesajde marinaru » Vin Iul 21, 2006 4:47 pm

Ar trebui salvat mai des forumul...
marinaru
Membru Special
Membru Special

Mesajde OryNider » Mie Iun 25, 2008 5:26 pm

Cineva s-a chinuit să spargă parola la ftp doar pentru a şterge poza de la avatarul lui calea ...
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Re: Reparare forum

Mesajde OryNider » Lun Iun 24, 2013 10:01 pm

Utilizatori inactivi şterşi
» mitLiliupligh, makerrwtx, Oswaldneu, avoisteeffill, Hoparrats, VeniEnteple, VeronikaChernova, AlexeyPt1991, Affidly, ANcrmjb, victorxie, tormGroxosiut, inifeEndopbob, swapperge, Dreadahuh, foedyro, Glipleseeapap

Dont loose the time registring invalid users that I have just to delete...
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Înapoi la Portalul nostru