bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Mesaje în construcţie

Discuţii depre site şi forum.

Mesaje în construcţie

Mesajde OryNider » Sâm Apr 29, 2006 2:43 pm

Acum ar trebui să se poată face mesaje draft sau în construcţie!
Atâta timp cât un mesaj este bifat draft nu poate fi văzut doar de cine la postat sau de moderatori şi administratori!
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Re: Mesaje în construcţie

Mesajde innoire » Vin Iun 28, 2013 7:19 am

Si unde trebuie bifat?
Dumnezeu este iubire.
innoire
Membru Special
Membru Special

Anul naşterii: 11 Noi 1969

Re: Mesaje în construcţie

Mesajde OryNider » Vin Iul 19, 2013 7:26 pm

"Salvează Mesaj în Lucru" salvează mesajul şi poate fi accesat din profulul utilizatorului (ucp).
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Înapoi la Portalul nostru