![]() |
Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi. |
sofia scrie:Daca va imaginati ca va coboriti mintea in inima si o umpleti cu iubire
Daca incepeti atunci sa va rugati constientizind ce spuneti
Atunci si Tatal isi pleaca privirea zimbind copiilor sai preaiubiti.
marinaru scrie:Dar nu crede-ti ca este bine sa ne rugam si cum a spus Iesus ? Tatal nostru ?
oare chiar asa?radu scrie: izolarea caracteristică acelor mistici călugări blochează comunicarea cu lumea nepocăită şi astfel, lumina care ar trebui să lumineze în întuneric ajunge să fie stinsă.
MariaB scrie:oare chiar asa?
de ce mai spune atunci Isus: tu, cand te rogi, sa te rogi in ascuns Tatalui...?
OryNider scrie:La mănăstiri mai vin oamenii în perelinaj şi deci mai au contact cu lumea, problema e că cei care umblă la mănăstiri sunt convertiţi deja şi deci călugării nu au la cine să depuie mărturie prin modul lor de viaţă care nu are aşa mare valoare ca dacă ar fi sfinţi în viaţa din societate.
chestia cu gaurele am crosetat-o eu (in trenul care ma ducea la casa de copii unde am lucrat o vreme)radu scrie:adevărul e, MariaB, că şi în poză ai un jerse foarte drăguţ
sofia scrie:Radu, trebuie sa te trag de mineca
.
rugaciunea nu necesita cuvinte, doar omul necesita cuvintemarinaru scrie:Cu privire la rugaciune eu am cateodata ceva momente ciudate...pur si simplu ma rog fara cuvinte...foarte bizar dar parca este ceva ce traiesc cu inima ca o comunicare cu spiritul...imi este greu sa explic.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori