BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Rugaciune

Motive pentru rugăciune.

Rugaciune

Mesajde daniel85 » Joi Apr 20, 2006 9:58 pm

Va rog frumos sa va rugati pt. tatl meu care a avut un accident de munca in 20 Januarie si a fost in coma o luna sa trezit si merge spre bine dar creierul a fost afectat si a ramas cu urmari destul de grave pe linga aia a primit si Hepatita C prin transfuzia de singe. Pe tatal meu il cheama Iosif Görög si numai Dumnezeu il poate ajuta sa fie cum a fost inainte. Va rog sa va rugati pt el, va multumim si stim ca Domnul va va rasplati.
daniel85

Mesajde vizitator » Vin Apr 21, 2006 6:05 pm

Daniele,imi pare foarte rau de faptul caci in familie te confrunti cu astfel de situatie si doresc ca tit tie cit si celor ce rostesc rugaciuni cu privire la sanatatea tatalui tau si a multi altora care sint ca el sa fie ascultate si Bunul Dumnezeu alaturi de fiul Sau Isus Hristos sa vegheze asupra noastra ca prin incercarile care trecem sa nu ne pierdem credinta si increderea in puterea lor de ocrotire si binecuvintare!In asemenea situatie se mai gaseste o persoana si in cadrul rudeniilor noastre care a cazut in cap si o perioada de citeva saptamini a stat cu capul deschis pentru supravegerea creierului si acum cu o saptamina in urma la lasat acasa si este in recuperare!Stiu ce inseamna aceste lucruri si stiu ce simti si prin ce treci din toate punctele de vedere!Credinta , rugaciunile sincere si persoanele prin care de fapt Dumnezeu lucreaza si Isus Hristos isi arata puterea pot sa ne intareasca si sa ne faca sa intelegem toate aceste lucruri!E o mare incercare asupra familiei tale dupa cum sint si asupra altora in diferite moduri ,insa sa nu uitam sa staruim in rugaciune si in credinta ,pentru caci ap.Pavel prin cuvintele din filipeni 4 cu 6 spune;<<Nu va ingrijorati de nimic;ci in orice lucru,aduceti cererile voastre la cunostinta LUI DUMNEZEU,PRIN RUGACIUNI SI CERERI CU MULTUMIRI.SI PACEA LUI DUMNEZEU ,CARE INTRECE ORICE PRICEPERE ,VA VA PAZI INIMILE SI GINDURILE IN HRISTOS ISUS.Sa fii binecuvintat alaturi de cei dragi si rugaciunile sa ti fie ascultate !
<<Cinstiti>>1 petru 2cu 17
vizitator
Membru Argint
Membru Argint

Înapoi la Rugăciune