bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Lucian

Aici userii să se prezinte. Please introduce yourself.
English, Latino, Italian, Romanian, Hebrew, and other languages are alowed.
Here you can request a forum in your own home language!

Lucian

Mesajde Lucian » Sâm Apr 15, 2006 2:40 pm

Pace Sfanta si ma bucur pentru ca vom putea impartasi Cuvantul Domnului

Ma numesc Stan Lucian ,am aproape 38 de ani sunt din Bucuresti si nu fac parte dintr-o denominatiune anume .Sunt crestin , merg la o adunare crestina cu numele de" Exodus ", iubesc Cuvantul Domnului si pe voi.
Ultima oară modificat de Lucian pe Dum Apr 16, 2006 7:41 am, modificat 1 dată în total.
Lucian
Membru 32-bit
Membru 32-bit

Mesajde marinaru » Sâm Apr 15, 2006 8:02 pm

Salutari, sanatate, fericire :D Lucian sper sa dezbatem cat mai multe pe forum asa cum am mai facut si in alte ocazii :)
marinaru
Membru Special
Membru Special

Re: Lucian

Mesajde innoire » Dum Mai 26, 2013 2:16 pm

Lucian scrie:Pace Sfanta si ma bucur pentru ca vom putea impartasi Cuvantul Domnului

Ma numesc Stan Lucian ,am aproape 38 de ani sunt din Bucuresti si nu fac parte dintr-o denominatiune anume .Sunt crestin , merg la o adunare crestina cu numele de" Exodus ", iubesc Cuvantul Domnului si pe voi.

Dumnezeu sa te binecuvanteze!
Dumnezeu este iubire.
innoire
Membru Special
Membru Special

Anul naşterii: 11 Noi 1969

Înapoi la Cine sunt? Who I'm?