Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi. |
nu am fost chiar bine-venita si nici nu sunt multi cei care ma inteleg, dar preotul a facut sa nu ma afecteze prea mult acele atitudiniWaelsch scrie:Cu toate cä sunt multe lucruri ce nu-mi plac deloc în Bis Cat, totusi câtä vreme ai fost atee la bazä, si apoi te-ai convertit, cred cä esti o näscutä-din-nou, si cred cä ai, sau o sä ai multe prigoane din partea celor din propria ta parohie.
asa este in intreg Catolicismulradu scrie:în Ardeal este o delimitare strictă între romano-catolici şi greco-catolici, cele 2 noţiuni nu se interpun.
radu scrie:MariaB şi Waelsch, vă rog să îmi spuneţi şi mie dacă unitarienii sau uniţii (spun ce am auzit după ureche, nu sunt documentat), sunt acelaşi lucru cu greco-catolicii.
radu scrie:MariaB şi Waelsch, vă rog să îmi spuneţi şi mie dacă unitarienii sau uniţii (spun ce am auzit după ureche, nu sunt documentat), sunt acelaşi lucru cu greco-catolicii.
nicaieri in Crez nu se spune "cred in Papa"radu scrie:da, uniţii sunt priviţi cu mult reproş de către ortodocşi .
biserica greco-catolică este un amalgam între ortodoxie şi catolicism, totuşi, greco-catolicii cred în papă ? - dacă este aşa, acest lucru mi se pare definitoriu pentru a remarca ruptura greco-catolicilor de ortodocşi.
sigur ca da - Papa a fost singurul conducator al populatiilor peninsulei italice in vremea atacurilor barbare...radu scrie:papii au avut o influenţă politică atât de mare încât purtau războaie şi întronau regi
tu, in cate treburi lumesti te amesteci? de ce?radu scrie:păi şi Domnul Isus nu a spus că ucenicii Lui nu fac parte din lume (nu se amestecă în treburile lumeşti) ?
este oarecum atitudine biblica: a avut-o si Sfantul Paul fata de sclavagieradu scrie:ce părere ai de atitudinea avută de Paul VI faţă de fascism ?
dar si sa critici credinta altora este atitudine pacatoasa...radu scrie:acum....ce înţelegem prin treburi lumeşti ?
eu înţeleg atitudini păcătoase.
adica tu ai accepta sclavia, dar nu fascismul?!?radu scrie:atitudinea lui Pavel faţă de sclavagie ? care este analogia cu fascismul ?
este alegerea ta sa treci printre spini - nu te astepta sa fii laudat de Dumnezeu pentru astaradu scrie:nu dau cu pietre ...nu lapidez....fac doar puţină polemică în jurul unor subiecte (într-adevăr spinoase...).
nuradu scrie:Sclavagismul este o realitate prezentă de când lumea
radu scrie:întrebare pt. MariaB: cum se face că exponentul Creştinismului, Ioan Paul II, a acceptat (poate chiar el a fost iniţiatorul) să primească o binecuvântare din partea unui preot al zeului Shiva ? Ca să nu mai vorbim de alte "întâlniri" cu lideri ai altor culte creştine şi necreştine precum amerindieni, musulmani etc., cu care s-a rugat împreună ...ba chiar papa a sărutat Coranul (cu multă evlavie... ).
Cred că numai din considerente politice a făcut papa aceste gesturi.
Un creştin nu sărută şi nu se lasă binecuvântat de păgâni, căci altfel cum l-ar mai predica pe Isus, care singurul este "Calea, Adevărul şi Viaţa" ?
Dacă un creştin se lasă antrenat într-o formă a închinării păgâne, cum ar mai putea să spună dup-aia că zeii păgâni sunt, în realitate, demoni ?
radu scrie:întrebare pt. MariaB: cum se face că exponentul Creştinismului, Ioan Paul II, a acceptat (poate chiar el a fost iniţiatorul) să primească o binecuvântare din partea unui preot al zeului Shiva ? Ca să nu mai vorbim de alte "întâlniri" cu lideri ai altor culte creştine şi necreştine precum amerindieni, musulmani etc., cu care s-a rugat împreună ...ba chiar papa a sărutat Coranul (cu multă evlavie... ).
Cred că numai din considerente politice a făcut papa aceste gesturi.
Un creştin nu sărută şi nu se lasă binecuvântat de păgâni, căci altfel cum l-ar mai predica pe Isus, care singurul este "Calea, Adevărul şi Viaţa" ?
Dacă un creştin se lasă antrenat într-o formă a închinării păgâne, cum ar mai putea să spună dup-aia că zeii păgâni sunt, în realitate, demoni ?
1 Corinteni 10:20 Dimpotrivă, eu zic că ce jertfesc Neamurile, jertfesc dracilor şi nu lui Dumnezeu. Şi eu nu vreau ca voi să fiţi în împărtăşire cu dracii.
calea scrie:2 Corinteni 6:14 Nu vă înjugaţi la un jug nepotrivit cu cei necredincioşi. Căci ce legătură este între neprihănire şi fărădelege? Sau cum poate sta împreună lumina cu întunericul?
15 Ce înţelegere poate fi între Hristos şi Belial? Sau ce legătură are cel credincios cu cel necredincios?
16 Cum se împacă Templul lui Dumnezeu cu idolii?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori