![]() XHost |
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink |
este vorba de o necesitate psihicaradu scrie:din moment ce preoţii sunt simpli oameni şi nu pot ierta păcatele, ce rost are să le spunem lor ce am greşit ?
MariaB scrie:este vorba de o necesitate psihicaradu scrie:
(in comunitatile protestante, lipsa preotului a determinat aparitia psihologului)
ortodocsi si catoliciii care au preot "frecventeaza" preotulradu scrie:atunci de ce ortodocşii şi catolicii frecventează psihologul, dacă au preoţi ?
radu scrie: va spune că preoţii au har
radu scrie:din moment ce preoţii sunt simpli oameni şi nu pot ierta păcatele, ce rost are să le spunem lor ce am greşit ?
nu numai pentru pătura clericală, prin Isus, mijlocitorul la Tatăl. Nu avem nevoie de intermediari.
Unde apar preoţii în Noul Testament ?
Nu există o preoţie a tuturor credincioşilor cum spunea Petru ?
cu reintegrarea păcătoşilor în comunitatea ortodoxă sau catolică, prin spovedirea la preot şi prin revirimentul moral pe care preoţii îl conferă credincioşilor, nu prea se verifică în viaţa de toate zilele...
eu nu am intalnit deradere si persecutii - nici in familie, nici in scoala, nici la serviciu - si sunt si ma recunosc crestina catolicaradu scrie: concluzia pe care eu am tras-o despre societatea în care trăim este una destul de tranşantă şi biblică totodată: 1 Ioan 5:19. Societatea umană este astăzi atât de depravată şi violentă încât dacă eşti creştin cu siguranţă eşti luat în derâdere ca să nu spun chiar persecutat sub o formă sau alta.
MariaB scrie:eu nu am intalnit deradere si persecutii - nici in familie, nici in scoala, nici la serviciu - si sunt si ma recunosc crestina catolica
asa ca, sa nu generalizam!
Waelsch scrie:Stai linistitä, cä-ti vine rîndul. "Toti cei cei vreau sä träiascä curat în Christos vor fi prigoniti", spune Pavel.MariaB scrie:eu nu am intalnit deradere si persecutii - nici in familie, nici in scoala, nici la serviciu - si sunt si ma recunosc crestina catolica
MariaB scrie:Waelsch scrie:Stai linistitä, cä-ti vine rîndul. "Toti cei cei vreau sä träiascä curat în Christos vor fi prigoniti", spune Pavel.MariaB scrie:eu nu am intalnit deradere si persecutii - nici in familie, nici in scoala, nici la serviciu - si sunt si ma recunosc crestina catolica
eu va doresc sa va vina voua randul la o acceptare din partea comunitatii asa cum am eu parte
acum inteleg de ce unii crestini spun ca sunt prigoniti pentru credita lor - asa vor sa fie, ca sa demonstreze lui Dumnezeu ca sunt crestini adevarati!radu scrie: o acceptare din partea comunităţii presupune împărtăşirea modului lor de viaţă (marcat de păcat)
MariaB scrie:acum inteleg de ce unii crestini spun ca sunt prigoniti pentru credita lor - asa vor sa fie, ca sa demonstreze lui Dumnezeu ca sunt crestini adevarati!radu scrie: o acceptare din partea comunităţii presupune împărtăşirea modului lor de viaţă (marcat de păcat)
sa inteleg ca, atunci cand critici societatea ca te blameaza, de fapt, te lauzi ca esti blamat?!?
si ca sa intelegi ce am vrut eu sa spun, adaug ca, totusi, comunitatea ne-o alegem cat de cat...radu scrie: ca să înţelegi exact ce am vrut să spun, la ce m-am referit, ar trebui să fi în pielea mea.
cati ani ai?radu scrie:Societatea este aceea în care trăieşti, nu ai cum să o schimbi: poţi să îţi schimbi familia, colegii de şcoală/ serviciu, vecinii ?
MariaB scrie:cati ani ai?radu scrie:Societatea este aceea în care trăieşti, nu ai cum să o schimbi: poţi să îţi schimbi familia, colegii de şcoală/ serviciu, vecinii ?
familia o primesti la nastere
prin scoala treci pana la varsta la care sa iti pui astfel de probleme
tot restul este alegerea ta: vecini, colegi de serviciu...
radu scrie:cel puţin în cazul meu...o acceptare din partea comunităţii presupune împărtăşirea modului lor de viaţă (marcat de păcat), ceea ce pentru mine este innaceptabil.
Waelsch scrie:radu scrie:cel puţin în cazul meu...o acceptare din partea comunităţii presupune împărtăşirea modului lor de viaţă (marcat de păcat), ceea ce pentru mine este innaceptabil.
Slavä tie, Radule, slavä tie! Iisus Christos si apostolii de-abia ti-ajung la cälcâie.
Uitä-te la päcatele tale mai întâiu, si atunci nu o sä mai vezi päcatele altora...
adevarul este ca Bucurestiul iti ofera posibilitatea de a te pierde usor printre straini...radu scrie: normal, dacă stai în Bucureşti să vezi lucrurile altfel decât nişte prăpădiţi de provinciali ca mine...
Înapoi la Confesiunea Ortodoxă.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori