![]() XHost |
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink. |
Moderator: MariaB
de unde "se pare"?!?marinaru scrie:Se pare ca a durat din 1231 pana in 1908. Ce se poate spune despre aceasta perioada ?
MariaB scrie:de unde "se pare"?!?marinaru scrie:Se pare ca a durat din 1231 pana in 1908. Ce se poate spune despre aceasta perioada ?
si tu chiar crezi tot ceea ce citesti? de ce nu crezi si ceea ce spun eu!marinaru scrie:O enciclopedie spune ca a inceput chiar mai devreme 1184
http://en.wikipedia.org/wiki/Inquisition
marinaru scrie:MariaB cu privire la istorie tu ce ai crede ce spun eu sau ce spune o enciclopedie ?Nu am spus ca nu cred ce spui tu...dar este posibil sa existe documente care sa ateste o inchizitie mai timpurie...wikipedia este o enciclopedie foarte bine documentata si actualizata des...
aceasta atitudine a fost deja luata in mod publiccalea scrie:Problema este că ar trebui să plângeţi şi să vă pocăiţi de trecutul religiei catolice...
ba dimpotriva: perspectiva istorica ne permite sa intelegem cu adevarat faptele si sa intelegem ca prezentul este cu totul altfelradu scrie:Dacă însă studiem BC din perspectiva istorică, ne îngrozim efectiv
Biserica Catolica "detine monopolul" asupra mantuirii catolicilorradu scrie:Dar catolicii mai susţin că în afara bisericii (Catolice), nu există mântuire ?
Era un dicton latin care exprima această idee...dar nu-l ştiu. Poate îl ştie MariaB. Oare o mai fi de actualitate sau catolicii recunosc că nu mai deţin "monopolul" ?
dar Biserica Catolica isi sprijina invataturile pe Scriptura - toate textele Bisericii sunt propuse impreuna cu textele biblice de la care izvorasc si care le sustin (vezi: Catehismul, Vatican II...)vizitator scrie: analizind scripturile o sa o descoperiti si o sa aflati in ce consta si ve ti intelege
sau nu - sansele sunt cel putin egale!Daniel scrie: asa cum conducatorii bisdericii de-atunci au gresit intr-un mod groaznic ajungand prigonitori de fapt ai lui Hristos......tot asa biserica de-acum poate tine in intuneric...
din viata de zi cu zi!Daniel scrie: S-ar putea sa va incredeti in unele minciuni ......de unde increderea asta in oameni??
am citit biblia in facultate lasand la o parte chiar orice influenta bisericeasca - eram in grupa de mai multe confesiuni si religii...Daniel scrie:Pentru a fi impacati intradevar cu credinta va sfatuiesc sa cititi biblia lasand (temporar ) la o parte orice influenta de la biserica
adevarat!Daniel scrie: CEEA CE ESTE IMPORTANT ESTE CA FACI PARTE DIN ADEVARATA BISERICA , CEA SPIRITUALA , TRUPUL LUI HRISTOS
bine ai zis: pentru tine!marinaru scrie:Pentru mine inchizitia nu demonstreaza decat un lucru simplu...nu exista succesiune apostolica asa cum pretind catolicii din simplu fapt ca apostoli niciodata nu ar fi aprobat asa ceva... Deci ei s-au pierdut pe drum pe undeva...
nu inteleg expresia "inchizitia care este catolica", nici folosirea timpului prezent in expresiemarinaru scrie:MariaB ce reprezinta pentru tine inchizitia care este catolica ?
marinaru scrie:Nu texte pregatite de acasa...ceva din inima...
sofia scrie:Ce pot sa-ti spun eu...incearca sa nu-i invinuiesti pe catolicii de atunci,incearca sa-i ierti,sufera mai mult decit victimele lor.
Ajunge atita suferinta.
Înapoi la Confesiunea Catolică.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori