![]() XHost |
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink |
Moderator: MariaB
radu scrie:viziunile primite de cei 3 copii în localitatea de la Fatima, Portugalia, de la Fecioara Maria, care se compun din 3 profetii, credeti că sunt autentice ?
radu scrie:dragă marinarule, ai scos esenţa la iveală - contează influenţele păgâne în ceea ce prieşte închinarea, nu în viaţa cotidiană.
marinaru scrie:Mie imi plac multe traditii dar doar daca nu intra in contradictie cu scripturaNu am superstitii, nu ma intereseaza ghicitul, vrajitoriile etc...
radu scrie:dacă un creştin practică yoga, mai este el considerat creştin de către preoţi ? Nu, deoarece yoga constituie un aspect al închinării hinduse.
Dar ce ziceţi de papă care se lasă binecuvântat de un preot hindus al zeului Shiva ?
depinde de practicaradu scrie:dacă un creştin practică yoga, mai este el considerat creştin de către preoţi ? Nu, deoarece yoga constituie un aspect al închinării hinduse.
zic ca nu Papa a binecuvantat in Numele zeului Shiva... deci, cu ce a gresit?radu scrie:Dar ce ziceţi de papă care se lasă binecuvântat de un preot hindus al zeului Shiva ?
dar Rugaciunea ortodoxa "a inimii" este tot o practica de tip yoga, cu radacini in acest tip de inchinari orientale...Waelsch scrie: În urmä cu peste 20 de ani, un ieromonah romano-catolic elvetian, Jean-Marie Déchanet, scrie o carte, "Yoga crestinä în 10 lectii", care se tipäreste în tiraje repetite. Ca räspuns, pastorul reformat elvetian Maurice Ray scrie "Nu Yoga" (disponibil si pe româneste).
Din nefericire, sunt si câteva mänästiri catolice unde cälugärii fac yoga. Destul sä-l citim pe Anselm Grün.
sofia scrie:Nu va suparati,toata lumea da in yoga din necunoastere.Yoga nu este o religie ,este un mod de viata.Eu am tradus o carte de yoga in 1986 ,ca sa specific era hatha-yoga combinata cu asana-yoga si era de un bun simt uimitor.Iar sfaturile privind curatenia mintii,postul,bunul simt si comportamentul cam lasa in urma asa zisii civilizati.
Nu faceti confuzie cu tantra-yoga sau yoga prin s*x,numita si calea miinii stingi.
Nu uitati ca dispretuitii hindusi se spalau pe vremea cind Europa crestea paduchi sub peruci.
Un yoghin adevarat respecta orice religie si o onoreaza ,nu-si permite sa-si bata joc de ea.
In schimb n-am auzit nimic despre acupunctura,despre artele martiale.
Radu se-ntreaba daca un crestin practica yoga mai este el considerat crestin de catre preoti ?
Preotii sint cei care trebuie sa ne considere crestini,oare?
Eu mai sint crestina daca fac karate?Sau daca ma rad in cap?
sofia scrie:In schimb Kundalini nu are legatura cu karate,este altceva,cine ti-a spus ca este demon,ori nu stie nimic ,ori condamna totul pur si simpl.u.
Nu tre sa vezi demoni peste tot,kundalini nu este un demon dezvoltat in trup,este o energie care se declanseaza ca un arc in timpul orgasmului,de ex.
ba daradu scrie: "forţa Kundalini" ...
Nu este o capacitate specific umană
pentru mine, marturia mea este suficienta (am practicat Yoga pana cand mi-am dat dseama ca nu imi ofera nimic in plus fata de practicarea credintei crestine)radu scrie:am citit pe Sfaturi Ortodoxe o mărturie a unui tânăr care a practicat yoga şi care ajunsese la nişte "capacităţi" excepţionale însă...
radu scrie:Nocivitatea fuziunii în anumite domenii între credinţa apostolică pură şi practicile păgâne ale noilor convertiţi, poate fi pusă în evidenţă cel mai bine la popoarele care au avut o moştenire religioasă păgână complet satanică precum wodoo sau santeria şi care s-au creştinat sub influenţa conquistadorilor europeni, în speţă spanioli şi portughezi, sau diferitele triburi ale negrilor africani care l-au primit pe Cristos auzind predicile diferiţilor misionari creştini dar care nu au renunţat complet la practicile anterioare.
Problema e că în multe ţări, mai ales din Africa şi America de S, întâlnim numeroşi catolici practicanţi care se închină de-a dreptul la zéi păgâni, reprezentaţi prin statuete, cărora le jertfesc ţigări, alcool, îi tămâiază etc., cu toate că susţin că nu fac altceva decât să venereze sfinţi creştini.
Putem manipula învăţăturile Domnului Isus după bunul nostru plac ?
Romani 10:2,3 ; 2 Corinteni 6:16,17 .
Înapoi la Confesiunea Catolică.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori