![]() XHost |
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink. |
si dupa credinta lor, nu doar dupa constiinta lorradu scrie:cum vor fi judecaţi membrii acestor religii care nu îl recunosc pe Isus...
invatatura catolica asa spunesofia scrie:nu cumva conştiinţa pe care o avem de la naştere şi care ne însoţeşte pe tot cursul vieţii, ne va judeca pe fiecare, inclusiv pe păgâni ?
eu iti spuneam ca exact asa cum spui tu ca trebuie sa fie, asa este si in comunitatea catolica - de ce sa ies de aici? doar pentru ca li se pare cate ceva ciudat celor care privesc din exterior?sofia scrie:Tu spui invatatura catolica,preotul la confesional etc,dar cu tine cum ramine in toate astea?
DAradu scrie:Religiile sunt convenţii omeneşti generate de spiritul de partidă, dar în faţa Tatălui Ceresc nu ne vom putea justifica prin religia pe care am avut-o, acolo sus faptele noastre care demonstrează credinţa, doar ele vorbesc.
nu stiu cum este acum in Bisericile Ortodoxe, dar la catolici nu mai este de mult timp asa?radu scrie:Aici e o MARE greşeală pe care o fac bisericile, mai ales cele tradiţionale, deoarece inserează în subliminal ideea că a fi ortodox sau catolic etc., e suficient pentru a fi cât de cât în relaţii bune cu Dumnezeu.
ce din ce ti-am spus eu pe aici, ti se pare ca este "prostie" si inca spusa mie de un preot?!?!sofia scrie:Ce stii tu despre D-zeu in afara de prostiile pe care ti le debiteaza popii?
de ce generalizezi?radu scrie:MariaB, preoţii cam asta o spun: ţineţi ritualurile religiei ortodoxe, nu mergeţi la sectanţi şi atât. Niciodată mie vreun preot ortodox nu mi-a vorbit despre păcat. Păcatul nu mai este demult o predică în biserica Ortodoxă: totul se rezumă la tradiţii ritualice. Astfel în subconştient, ortodocşii cred că dacă îndeplinesc acele datini, totul este OK.
siradu scrie:preoţii cam asta o spun: ţineţi ritualurile religiei ortodoxe, nu mergeţi la sectanţi şi atât.
radu scrie:Niciodată mie vreun preot ortodox nu mi-a vorbit despre păcat.
dar nu prea anuleaza acel niciodata afirmat mai susradu scrie:Nu spun că toţi preoţii sunt aşa, dar ...
la ce fel de legaturi te referi?marinaru scrie:Orice incercare de a face o legatura intre yoga si crestinism este o mare greseala.
sa nu generalizam, totusi!radu scrie:orice învătăţură care nu are în centru persoana Domnului Isus este o învăţătură dăunătoare şi reprezintă o contrafacere a lui Satan, menită să înşele ...
matematica nu ma streseaza deloc, ba dimpotriva (sunt de formatie profesor de matematica)radu scrie: îţi atag atenţia că era vorba evident de învăţături morale, spirituale, religioase nicidecum de matematică sau altele
asa este! (stiu din practica)marinaru scrie:MariaB yoga este o invatatura si un obicei pagan. Un crestin nu are nevoie de asa ceva...
eu nu am ajuns la casa de nebuni (si nu stiu sa fi innebunit vreun coleg de la cursurile de Yoga)calea scrie:Dragă Sofia am auzit de peroane ce au practicat yoga şi au ajuns la casa de nebuni...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori